Dermalogica
Dermalogica

Rimpels: treat it set

set
€ 251,00

  • basisroutine voor de aanpak van tekenen van huidveroudering
    (fullsize cleanser, serum en moisturizer met SPF)
  • vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
  • geeft een egale, stralende huid
  • voor de rijpe of voortijdig verouderde huid

Pak fijne lijntjes en rimpels aan met een skin care routine die zich focust op het vertragen van de biochemische processen die huidveroudering veroorzaken. 

Deze set bevat een fullsize cleanser, serum en zonbescherming die een mooie basis vormen voor de aanpak van tekenen van huidveroudering:

  • skin resurfacing cleanser (150ml): deze exfoliërende cleanser zorgt voor een superzachte en schone huid. melkzuur verbetert de huidtextuur door dofmakende dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te stimuleren.

  • dynamic skin retinol serum (30ml): dynamic skin retinol serum is een hooggedoseerd, snelwerkend multi-retinoïde serum met retinol boostertechnologie. het helpt het ontstaan van rimpels tegen te gaan, verbetert de huidstructuur, minimaliseert poriën en egaliseert de teint.

  • dynamic skin recovery spf50 (50ml): een mediumgewicht verstevigende moisturizer met breedspectrum uva en uvb bescherming en biedt bescherming tegen huidverouderende uv-stralen.

 

Schrijf een review

  ik beveel dit product aan
Privacy Policy*

Op dit moment zijn er geen veelgestelde vragen.

Hoe te gebruiken

skin resurfacing cleanser

Breng een kleine hoeveelheid cleanser aan in vochtige handen en verdeel over het gezicht en de hals. Masseer in met lichte bewegingen voor tenminste 30 seconden en vermijd daarbij de oogcontour. Afspoelen met lauwwarm water en opvolgen met je aanbevolen moisturizer en overdag met SPF. Skin Recovery Cleanser kan tweemaal daags gebruikt worden.

dynamic skin retinol serum

Breng na reiniging dun aan op gezicht. Gebruik dit product alleen ’s avonds (als nachtverzorging). Als er droogheid of roodheid optreedt, gebruiksfrequentie verminderen. Draag overdag een SPF.

dynamic skin recovery spf50

Breng ’s ochtends na de reiniging een royale hoeveelheid aan op gelaat, hals en decolleté. Bij voorkeur 30 minuten voor direct contact met de zon aanbrengen.