Dermalogica
Dermalogica

face mapping huidanalyse

dermalogica, jouw huid - onze expertise

 Jouw huid en huidbehoefte verandert continue. Om optimaal te kunnen profiteren van de hoge werkzame stoffen die in Dermalogica' s producten zitten, is het van belang om te weten welk huidtype - en welke huidconditie de verschillende zones op je gezicht hebben. Doe de gratis Face Mapping huidanalyse, leer jouw huid kennen en ontdek welke producten aansluiten bij jouw huidbehoefte. Ontvang een 10% kortingscode bij afronding van een digitale Face Mapping. Vul je e-mailadres in en de resultaten + kortingscode worden naar jouw e-mailadres verstuurd. 

digitale_facemapping

een gezonde huid begint met kennis

Een face mapping is de start van jouw Dermalogica skin care journey. In de behandelkamer bij jouw huidexpert en bij het samenstellen van je skin care routine.  Een gezonde huid begint namelijk bij kennis. Waar heeft jouw huid behoefte aan? Om dit vast te stellen kun je de digitale Face Mapping huidanalyse doen. Ontvang binnen 5 minuten een gratis gepersonaliseerd huidadvies. 

ieder seizoen, een nieuwe analyse

Wij raden aan om je gezichtshuid ieder seizoen opnieuw te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen en daarmee ook jouw huidconditie en -behoefte. Daardoor kan het zijn dat je in de zomer andere producten nodig hebt dan in de winter.

online

blijf op de hoogte!

Begin vandaag nog met jouw dermalogica skin care journey en ontvang de nieuwste product innovaties & tips rechtstreeks in je inbox. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief ontvang 10% korting op je eerste bestelling.*