• Wegens COVID-19 zijn onze huidexperts momenteel niet geopend.
    Boek hier een 1-op-1 huidadvies
  • Ontvang een Multivitamin Power Recovery
    Masque miniatuur cadeau bij aankoop vanaf
    2 AGE smart producten*
  • Gratis verzending + 3 gratis samples
  •  
Dermalogica
Dermalogica

Clear Start

hey. we're clear start.

Een merk gecreëerd door de professionele huidexperts van Dermalogica. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van puistjes, mee-eters en glans om jou te helpen jouw gezondste huid te behalen. Onze formules zijn klinisch bewezen, technologie gedreven en ontworpen om de huid te verzorgen (en de huid barrière niet te strippen).

real people, real results.

clear_start_huidverzorging_tiener_meisje
clear_start_huidverzorging_tiener_man
clear_start_huidverzorging_tiener_meisje_2
web_icons_large_clear_start_100

real science. real skin.

Wij geloven in effectieve, non-toxic, vegan en dierproefvrije huidverzorging. Onze formules zijn klinisch bewezen, technologiegedreven en ontworpen om je huid te verzorgen (niet om je huidbarrière te strippen). Al onze formules zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, lanoline, s.d. alcohol en microplastics.

bye bye breakouts, hello clear skin.

We zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat de gezondheid van de huid belangrijker is dan "beauty", en daarom staan we ook stevig achter skin positivity en acceptatie van de huid (herhaal na ons - echte huid is mooi). Meer informatie hoe je een gezonde huid kunt behalen, vind je in onze blogs.

nieuw! micro-pore mist.

On yes! Onze nieuwste innovatie pakt meerdere problemen tegelijkertijd aan. Micro-pore Mist is een verfrissende toner die zichtbare poriën minimaliseert, overtollig talg reguleert en helpt bij het egaliseren van de huid dankzij power ingrediënt Niancinamide. De fles is gemaakt van 50% gerecycled plastic, zodat jij niet alleen zorgt voor een egale huid maar ook voor een betere wereld.

shop clear start.

blijf op de hoogte!

Begin vandaag nog met je Clear Start reis en ontvang
de nieuwste Clear Skin producten & tips rechtstreeks in je inbox.