Dermalogica
Dermalogica

dermalogica PRO

Header

dermalogica PRO: professionele huidverzorging voor schoonheidsspecialisten en huidexperts

maak het verschil met dermalogica PRO®

Toen Jane Wurwand, de oprichtster van Dermalogica, in 1983 het International Dermal Institute oprichtte, veranderde ze de skin care industrie voorgoed. Ze zette zich in om huidexperts de benodigde kennis en vaardigheden te geven om succesvol te worden en voorzag hen met de introductie van Dermalogica in 1986, ook van de meest effectieve producten. Inmiddels is Dermalogica al decennia de marktleider in educatie en innovatieve professionele producten. We zijn continu in beweging en bewijzen jaar na jaar dat we nog steeds het nummer 1 professionele skin care merk ter wereld zijn

Maar Dermalogica doet meer dan het voorzien van de meest effectieve en personaliseerbare producten voor jouw behandelingen. Wij willen ook dat jij de mogelijkheden, de kennis en het vertrouwen hebt om succesvol te zijn. Dit door zowel effectieve behandelconcepten als ook door het bieden van professioneel en educatief advies. Samen met Dermalogica biedt jij de hoogste kwaliteit services aan jouw klanten. Met de nieuwste product- en service-innovaties kun jij een unieke behandeling bieden aan je klanten, iedere keer opnieuw. Iedere huid is immers uniek. Lees hieronder meer en ontdek Dermalogica's nieuwste innovaties op de professionele markt. 

pro power peel: voor een volledig gepersonaliseerde chemische peeling

Bij Dermalogica gaan we voor het maximale resultaat. Chemische peelings zijn hierin een zeer effectief middel. Echter is niet elke peeling hetzelfde en aangezien iedere huid anders is, is het belangrijk dat een behandeling met een peeling personaliseerbaar is. Met dit in gedachte heeft Dermalogica de Pro Power Peel collectie ontwikkeld. Met verschillende peelings die zowel de maximale kracht van ingrediënten bieden, als ook minimale hersteltijd. De peelings kunnen met elkaar gemengd worden, of laag op laag over elkaar heen worden aangebracht. Dit geeft jou de flexibiliteit voor een volledig gepersonaliseerde en geavanceerde behandeling met optimaal resultaat.

biolumin-c pro serum: krachtig professioneel vitamine-c serum

Dermalogica’s nieuwste innovatie is het Biolumin-C Pro Serum. Vitamine C is één van de meest veelbelovende ingrediënten voor gebruik door skin care professionals. De voordelen van dit product zoals de inzetbaarheid met apparatuur, maken het Biolumin-C Pro Serum een dynamische aanwinst voor de Deep Treatment of Dermal Layering modules van jouw ProSkin 30 en ProSkin 60 treatments. Het serum verheldert, verstevigt, beschermt en voegt 3x meer Vitamine C toe aan jouw gezichtsbehandeling dan toonaangevende concurrenten.

Dermalogica Biolumin-C Pro Serum
Dermalogica Purifying masque + exfoliant

purifying masque + exfoliant: een gezichtsmasker en exfoliant in 1

Ons nieuwste professionele masker; de Purifying Masque + Exfoliant, zet de nieuwe standaard voor een effectieve behandeling van de volwassen, acnegevoelige huid. Dit product, met drievoudige werking, combineert de voordelen van een masker en een exfoliant om de huid actief te zuiveren, verhelderen en te verzachten. Met een behandeltijd van slechts 3-5 minuten past Purifying Masque + Exfoliant gemakkelijk in een FaceFit, ProSkin 30 of ProSkin 60 behandeling. Het product is ontwikkeld om te worden gebruikt tijdens de exfoliatiemodule in je ProSkin 60 behandeling of voor een gecombineerde exfoliatie en deep treatment module in je ProSkin 30 behandelingen.

6 redenen om een dermalogica huidexpert te worden:

Word erkend als beste in de branche! 

  • Versterk je kennis en expertise
  • Boost je zelfvertrouwen
  • Personaliseer elke behandeling en behaal fantastische resultaten 
  • Win het vertrouwen van je cliënten dankzij je professionele bekwaamheid en perfect afgestemde thuisadviezen 
  • Perfecte opportuniteit om je omzet te laten stijgen 
  • Voor toegang tot exclusieve Expert voordelen voor jou en jouw salonDermalogica huidexpert opleidingen

innovatieve behandelingen

Heeft er ooit al eens iemand écht goed naar jouw huid gekeken? Dermalogica onderscheidt zich doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt.

word onderdeel van de Dermalogica tribe!

Hoogwaardige educatie, innovatieve (professionele) producten en behandelingen en meer.. het geheime wapen voor in jouw salon!

1986: hoe het ooit begon 

Dermalogica ® ontketende een revolutie in de huidverzorgingsindustrie toen oprichtster Jane Wurwand in 1986 producten op de markt bracht met haar innovatieve formules.

educatie zit in ons DNA

Dankzij ons uitgebreide gratis trainingsprogramma leiden we je op tot Dermalogica huidexpert zodat jij succesvol je doelen kunt bereiken en jouw klanten hoogwaardige kwaliteit kunt bieden.