Vette huid

8 producten


Last van een vette huid?

Een vette huid is de algemene benaming voor een huid waarvan de talgklieren buitensporig veel talg produceren. Dit talg zorgt samen met zweet en met lipiden van de bovenste huidlaag voor het glimmende olieachtige laagje op de huid dat wordt gezien bij mensen met een 'vette huid'. Een vette huid kan verschillende oorzaken hebben zoals aanleg en hormonale veranderingen. Je kunt een vette huid herkennen aan een glimmend gezicht (T-zone), zichtbare puistjes en mee-eters op de vettere delen van het gezicht (voorhoofd, kin, neus), de huid voelt steeds vetter aan gedurende de dag en make-up blijft moeilijk zitten.

Gezichtverzorging van de vette huid

Op zoek naar een crème of een ander product tegen de vette huid? Dermalogica biedt diverse producten die een vette huid verminderen, poriën helpen verfijnen en de talgproductie helpen reguleren. 

Waarom Dermalogica?

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Naast onderzoek en educatie onderscheidt Dermalogica zich vanwege de hoogwaardige ingrediënten en technologieën. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.