vette huid

8 producten

8 producten

Last van een vette huid

Heb je last van een vette huid? De volgende producten van Dermalogica geven jouw huid de verzorging die hij nodig heeft. Je vindt hier dagcremes voor een vette huid maar ook andere producten tegen een vette huid zoals talgregulerende cleansers, olievrije moisturizers en exfolianten die een vette huid verminderen, poriën helpen verfijnen en de talgproductie helpen reguleren. Klik op de producten voor meer informatie.

Dermalogica huidverzorging voor de vette huid

Een vette huid is de algemene benaming voor een huid waarvan de talgklieren buitensporig veel talg produceren. Dit talg zorgt samen met zweet en lipiden van de bovenste huidlaag voor het glimmende olieachtige laagje op de huid dat wordt gezien bij mensen met een 'vette huid'. Een vette huid kan verschillende oorzaken hebben zoals aanleg en hormonale veranderingen. Je kunt een vette huid herkennen aan een glimmend gezicht (T-zone), zichtbare puistjes en mee-eters op de vettere delen van het gezicht (voorhoofd, kin, neus), de huid voelt steeds vetter aan gedurende de dag en make-up blijft moeilijk zitten. Wist je dat het aanmaken van talg (olie) een natuurlijke manier is om de huid hydrateren. Wanneer de vochtwaarden uit balans zijn, zal de huid ook extra olie produceren om dit te compenseren. Gebruik daarom dagelijks, naast talg regulerende producten, ook altijd een hydraterende moisturizer.

Wil je meer weten over het verzorgen van een vette huid? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw vette huid?
Ga dan langs bij een huidexpert in jouw buurt voor een gratis Face Mapping huidanalyse en professioneel advies.

Waarom dermalogica online?

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. De hydraterende en talg regulerende verzorgingsproducten voor de vette huid komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij*, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Je bestelt ze hier makkelijk, veilig en snel met kwaliteitsgarantie.

*vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol