Dermalogica
Dermalogica

Puistjes: treat it set

set
€ 216,00

  • basisroutine voor de aanpak van onzuiverheden bij volwassenen
    (fullsize cleanser, serum en moisturizer met zonbescherming)
  • verzacht, zuivert en kalmeert ontstekingen & verheldert plekjes na onzuiverheden
  • voor een egale en zuivere huid
  • voor de volwassen acne-gevoelige huid

Behandel en voorkom nieuwe puistjes en onzuiverheden met een skin care routine die de huid zuivert en exfolieert, en helpt om restschade te verminderen. 

Deze set bevat een fullsize cleanser, serum en zonbescherming die een mooie basis vormen voor de aanpak van onzuiverheden en puistjes bij volwassenen:

  • clearing skin wash (250ml): een zeepvrije, schuimende cleanser die de huid zuivert en het ontstaan van mee-eters en oneffenheden voorkomt. Deze schuimende gezichtsreiniger is ideaal voor volwassenen die een gecombineerde tot vette huid hebben gezien deze cleanser voor een matte afwerking gedurende de dag zorgt.

  • age bright clearing serum (30ml): dit 2-in-1 actief zuiverend serum exfolieert de huid om puisjtes te voorkomen (en te verminderen) en versnelt de celvernieuwing om tekenen van huidveroudering (zoals restschade) te verminderen.

  • powerbright moisturizer spf50 (50ml): beschermt je huid iedere dag tegen pigmentatie. De verzachtende moisturizer met spf50 kalmeert de huid, balanceert de teint en vermindert donkere plekjes na onzuiverheden.

Schrijf een review

  ik beveel dit product aan
Privacy Policy*

Op dit moment zijn er geen veelgestelde vragen.

Hoe te gebruiken

clearing skin wash

Schuim een kleine hoeveelheid Clearing Skin Wash op in vochtige handen. Breng aan op een vochtig gezicht en masseer in met roterende bewegingen waarbij extra aandacht naar de onzuivere gedeeltes gaat. Vermijd de ogen. Spoel grondig af met lauwwarm water.

age bright clearing serum

Breng een dunne laag aan op een gereinigde huid en laat dit even drogen. Vervolg met jouw favoriete Dermalogica moisturizer zoals Oil Free Matte SPF30. Gebruik één of tweemaal daags in de periode wanneer je last hebt van onzuiverheden. Indien je op bepaalde zones aanhoudend onzuiverheden hebt (bijvoorbeeld als gevolg van chronische stress), dan dagelijks blijven gebruiken.

powerbright moisturizer spf50

Breng overdag royaal aan op gelaat en hals en vermijd hierbij de ogen, bij voorkeur 30 minuten voorafgaand aan blootstelling aan de zon.