Dermalogica
Dermalogica

powerbright dark spot system

set
€ 165,00

  • verhelderend duo t.w.v. €198
  • fullsize dark spot serum & dark spot peel
  • verheldert pigmentvlekken in de ochtend en avond 
  • voor de huid met hyperpigmentatie en onegale huidskleur

spots fade to bright

Wat heeft je dagelijks ritueel en omgeving te maken met het krijgen van pigmentvlekken? Nou, eigenlijk alles. Blootstelling aan UV-straling, ook wel bekend als de grootste trigger van de melanineproductie is de grootste veroorzaker van ongelijke pigmentatie. Daarnaast heeft recent onderzoek aangetoond dat er een sterke link is tussen luchtvervuiling en pigmentschade.

Het is dus van belang om je huid goed te beschermen en daarmee zoveel mogelijk pigment schade te voorkomen. Maar gelukkig is het ook mogelijk om bestaande hyperpigmentatie te verhelderen. Het PowerBright Dark Spot System, bestaande uit een serum en een peeling, richt zich effectief op verheldering. 

PowerBright Dark Spot Serum is een geavanceerd serum dat ongelijke pigmentatie behandelt en zo de huid steeds verder gaat egaliseren en verhelderen. Geformuleerd met de laatste hightech ingrediënten die al snel voor zichtbaar resultaat kunnen zorgen, is Powerbright Dark Spot Serum in staat pigmentvlekken te verminderen en te zorgen voor een egale huid.

PowerBright Dark Spot Peeling is een peeling voor thuisgebruik die helpt hyperpigmentatie aan de oppervlakte zichtbaar te vermindern, inclusief door UV-straling veroorzaakte donkere vlekken, vlekken na een puistje en melasma.

Beide producten zijn los verkrijgbaar, of in deze set met €33 voordeel.

 

Schrijf een review

  ik beveel dit product aan
Privacy Policy*

Op dit moment zijn er geen veelgestelde vragen.

Hoe te gebruiken

PowerBright Dark Spot Serum
Breng iedere ochtend één pompje aan op gezicht + hals. Volg op met een moisturizer + beschemende SPF. 

PowerBright Dark Spot Peel
Breng in de avond een dun laagje aan op het gezicht + hals. Laat 15 minuten intrekken. Volg op met een moisturizer.