De kracht van Dermalogica huidexperts

de kracht van dermalogica huidexperts

_________ highlights _________

• Gepersonaliseerd behandelingen, iedere keer opnieuw afgestemd op de huidbehoefte op dat moment •
• De trainingen die Dermalogica huidexperts volgen behoren tot het hoogste niveau in de branche •
• Dermalogica huidexperts werken in de salon met geavanceerde professionele producten •


Benieuwd naar de belangrijkste punten waarop een Dermalogica huidexpert zich onderscheidt? Lees het hieronder!

Persoonlijke aanpak

Dermalogica’s huidexperts bieden niet steeds dezelfde ‘menukaart’ aan, maar onderscheiden zich door hun persoonlijke benadering. Zo wordt een behandeling en/of productadvies altijd afgestemd op je huidbehoefte, die wordt bepaald aan de hand van een Face Mapping ® huidanalyse.

Kennis

Het kennisniveau van Dermalogica’s huidexperts ligt zeer hoog. Dermalogica is ontstaan uit educatie, en kennis staat daarom ook hoog in het vaandel. De trainingen die Dermalogica’s huidexperts volgen, zijn ontwikkeld door het IDI (International Dermal Institute) en behoren tot het hoogste niveau in de branche.

Experts

Iedere huidexpert die met Dermalogica werkt, doorloopt het Expert programma. Dit opleidingsprogramma kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen.

Professionele producten

Dermalogica’s huidexperts werken in de cabine met professionele producten. Deze producten mogen alleen gebruikt worden door gecertificeerde huidexperts, omdat ze zeer geavanceerd zijn en hogere concentraties werkzame stoffen bevatten dan producten voor thuisgebruik.

Professionele behandeling

Een huidexpert kan een krachtigere behandeling geven dan jij thuis kunt bewerkstelligen. Niet alleen maken Dermalogica’s huidexperts gebruik van professionele, geavanceerde producten, ook kan gebruik worden gemaakt van speciale applicatie- en massagetechnieken en kan apparatuur worden ingezet om de effecten van de behandeling te vergroten.

Concepten

Dermalogica’s huidexperts maken gebruik van concepten, zoals Face Mapping®, Skin Bar® en ProSkin 30® of ProSkin 60® . Deze concepten zorgen ervoor dat behandelingen en producten persoonlijk op iedere huid kunnen worden afgestemd.

Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt

Ga voor een gratis Face Mapping® huidanalyse naar een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt of boek alvast een gezichtsbehandeling in. Vind jouw dichtstbijzijnde huidexpert via de storelocator.