Dermalogica
Dermalogica

nieuw! breakout clearing liquid peel

Een AHA | BHA exfoliërende peeling die onzuiverheden bestrijdt en zorgt voor een gladdere, helderdere huid met egalere teint.

Een zuiverder huid in het vooruitzicht!Your holy grail exfoliator is here!
Verban onzuiverheden en krijg een gladdere huidtextuur met deze krachtige peeling, speciaal ontwikkeld voor de huid die last heeft van onzuiverheden.
Met 10% AHA's en 2% BHA's, exfolieert het diep om dode huidcellen en overtollig talg te verwijderen.
Zeg maar dag tegen een ruwe textuur, puistjes en hyperpigmentatie, en hallo tegen een heldere, stralende huid.

wat is hyperpigmentatie?

De huid die gevoelig is voor acne, ontwikkelt vaak post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH). Deze vorm van hyperpigmentatie ontstaat door inflammatie, ontstekingen of door schade aan de huid, bijvoorbeeld door het uitknijpen van puistjes. Meer weten over hoe PIH ontstaat, hoe je het voorkomt en hoe je het aanpakt? Lees dan onze blog.

ontdek de ingrediënten

Deze AHA/BHA peeling met krachtige formule tegen onzuiverheden onthult een heldere, stralende huid. Een geconcentreerde mix van Salicylzuur, Lactinezuur, Amandelzuur en Azelaïnezuren verwijderen dode huidcellen en zorgt voor een heldere, stralende teint.
Exfoliërende zuren bevorderen de helderheid en egale teint van de huid, en helpen de poriën te ontdoen van dode huidcellen en overtollig talg. Deze *heerlie de pearlie* glitterende peeling
zorgt voor een leuke ervaring!


10% AHA's

Melkzuur: verzacht en herstructureert de huid
Amandelzuur: helpt de huid op te fleuren en hyperpigmentatie te minimaliseren
Azelaïnezuur: helpt de poriën te ontstoppen en zichtbare vlekken na de puistjes te vervagen

2% BHA's
Salicylzuur: bestrijdt mee-eters en puistjes

real skin, real results

Eerst zien, dan geloven. Dat snappen we natuurlijk! Omdat wij achter onze producten staan, laten we je graag de voor en na foto's zien van Breakout Clearing Liquid Peel. 
na 1 week:
95% zag een helderder uitziende huid
na 4 weken:
93% vond dat hun huid gladder was
88% zag een meer egale teint
85% zei dat ze na vier weken minder puistjes hadden
*gebaseerd op een klinische proef met 40 deelnemers met een huid die gevoelig is voor puistjes. Product werd 4 weken lang 2x per week gebruikt.

begrijp wat jouw huid nodig heeft

Vind jouw gepersonaliseerde skincare routine met de Clear Start Skin Quiz. We kijken samen naar jouw huid en jouw voornaamste huidproblemen. Vervolgens bieden we je een routine waarmee jij jouw meest gezond huid kan behalen.

blijf op de hoogte!

Begin vandaag nog met je Clear Start skin care journey en ontvang de nieuwste Clear Start producten & tips rechtstreeks in je inbox. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief ontvang 10% korting op je eerste bestelling.*