Dermalogica
Dermalogica
PRO_Clear_Header

pro clear treatment

Acne word vaak geassocieerd met een vette huid of verstopte poriën, maar ieder huidtype kan last hebben van onzuiverheden. We focussen vaak op het weg krijgen van acne, zonder te kijken wat er precies gaande is in de huid. PRO Clear is een intensieve treatment waarbij gekeken wordt naar de oorzaak en triggers van jouw acne. Vervolgens wordt gewerkt aan acne verminderen en de huid zuiveren voor een helder en egaal resultaat.

pro c

belangrijkste voordelen

Pro Clear levert geavanceerde resultaten in de bestrijding van acne, onzuiverheden en verstopte poriën. De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen:

  • Puistjes, mee-eters en comedonen verminderen
  • De huid kalmeren en roodheid verminderen
  • De huid hydrateren en in balans brengen
PRO_Clear_Key_Benefits

stap 1: exfoliëren van de huid

Een professionele peeling wordt ingezet om dode huidcellen te verwijden. Door een hoge concentratie Salicylzuur, Amandelzuur en Appelzuur, dringt de peeling tot diep in de poriën om deze te reinigen. Zo worden bestaande onzuiverheden behandeld en worden nieuwe onzuiverheden voorkomen.

PRO_Clear_1a
PRO_Clear_1b

stap 2: verstoppingen verwijderen

Jouw huid expert gaat nu aan de slag om mee-eters (blackheads) en comedonen (whiteheads) te verwijderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van professionele producten om verstoppingen op een zachte manier te verwijderen.

PRO_Clear_2b
PRO_Clear_2a

stap 3: kalmeren en behandelen

Jouw huid wordt weer tot rust gebracht door een kalmerend masker, verzachtend serum en licht therapie. Met blauw licht wordt de bacterie die acne veroorzaakt verminderd. Hierdoor wordt de huid in balans gebracht en worden toekomstige onzuiverheden voorkomen.

PRO_Clear_3a
PRO_Clear_3b

Behaal jouw meest gezonde huid!