Dermalogica
Dermalogica

Oily Skin Kit

set
€ 42,90

  • Ideaal om kennis te maken met Dermalogica
  • Ideaal om mee te nemen op vakantie
  • Complete verzorgingsroutine voor de vette huid
  • Gratis verzending vanaf € 30,-
  • Voor 11:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis samples bij iedere bestelling 

Reinig de vette huid zeer grondig met de Dermal Clay cleanser, geformuleerd met kaolin en groene kleisoorten om overtollig talg te absorberen en onzuiverheden te verminderen. Spray voor een intense hydratatie met de Multi-Active Toner. De Skin prep scrub verwijdert dode huidcellen en geeft de huid een gladde en gezonde uitstraling. Zorg voor een matte uitstraling gedurende de hele dag met de Oil control lotion die is samengesteld met microsponsjes om het overtollige talg absorberen. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen. Bevat: Dermal Clay Cleanser (50ml), Multi-Active Toner (50ml), Oil Control Lotion (22ml), Skin Prep Scrub (22ml), Total Eye Care spf15 (4ml)

Bevat: Dermal Clay Cleanser (50ml), Multi-Active Toner (50ml), Oil Control Lotion (22ml), Skin Prep Scrub (22ml), Total Eye Care spf15 (4ml)

Schrijf een review

Op dit moment zijn er geen veelgestelde vragen.

Hoe te gebruiken

Reinig de vette huid zeer grondig met de Dermal clay cleanser, geformuleerd met kaolin en groene kleisoorten om overtollig talg te absorberen en onzuiverheden te verminderen. Spray voor een intense hydratatie met de Multi-active toner op basis van Aloë vera en Balm mint die de huid kalmeren. De Skin prep scrub verwijdert dode huidcellen en geeft de huid een gladde en gezonde uitstraling. Zorg voor een matte uitstraling gedurende de hele dag met de Oil control lotion samengesteld met microsponsjes die het overtollige talg absorberen. Bevat geen chemische kleur- en geurstoffen. Gebruik de Oily Skin Kit 's morgens en 's avonds, of zoals geadviseerd door een professionele skin care therapist.