Wat is Face Mapping®?

Wat is Face Mapping®?

Wat is Face Mapping?

_________ highlights _________

• Een Face Mapping® is gratis en duurt slechts 5-10 minuten •
• Tijdens een Face Mapping® wordt de huid opgedeeld in 6 zoners en nauwkeurig in kaart gebracht. •
• Na afloop van een Face Mapping® huidanalyse ontvang je een Skin Fitness Plan met daarop gepersonaliseerd product advies voor thuisgebruik. •


Bij het uitkiezen van gezichtsverzorging kun je verleid worden door een mooie verpakking, een pakkende reclame of een lekkere geur. Maar is er ooit wel eens écht naar jouw huid gekeken?

Wat is Face Mapping®?

Bij een Face Mapping® huidanalyse wordt de huid opgedeeld in 6 zones. Iedere zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Face Mapping®.

---------------------------------------------------
Face Mapping® is gratis
en duurt slechts 5-10 minuten
 
---------------------------------------------------

Wat doet een huidexpert met de bevindingen uit de Face Mapping®?

Een Dermalogica huidexpert gebruikt het Skin Fitness Plan om de bevindingen uit de Face Mapping® te noteren. In het Skin Fitness Plan wordt jouw huidconditie per zone visueel genoteerd, en vergroot het inzicht in je eigen huidconditie en -behoefte. Je ziet daardoor bijvoorbeeld welke zone gedehydrateerd of waar je last hebt van onzuiverheden en wat extra aandacht verdient.

----------------------------------------------------------------------
Face Mapping® geeft inzicht in de huidconditie
en -behoefte waardoor een gedetailleerd
behandelplan kan worden opgesteld
----------------------------------------------------------------------

Hoe vaak zou ik een Face Mapping® huidanalyse moeten ondergaan?  

Dermalogica raadt aan om je gezichtshuid ieder seizoen opnieuw te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen en daarmee ook jouw huidconditie en -behoefte! Daardoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtgewicht producten. Ook kan het gebruik van een booster of masker nodig zijn om de huid voldoende hydratatie te bieden gedurende bepaalde periodes van het jaar.

------------------------------------------------------------------------
Face Mapping® wordt uitsluitend uitgevoerd
door bij Dermalogica aangesloten huidexperts
------------------------------------------------------------------------

Wordt mijn huid geanalyseerd bij een professionele behandeling?

Ja, voorafgaand aan een professionele behandeling zoals een ProSkin 30 of ProSkin 60 behandeling vul je een Consultation Card in. Op deze kaart beantwoord je vragen die inzicht geven in je levensstjil, eventuele allergieën en of je producten gebruikt die ingrediënten bevatten zoals Glycolzuur, Melkzuur of Retinol. Na het beantwoorden van deze vragen zal de huidexpert de antwoorden doorlopen en bespreken. Op die manier wordt meer inzicht verkregen in behandelmogelijkheden en eventuele contra-indicaties. Na het doornemen van de Consultation Card wordt de huid dubbel gereinigd en zal een Face Mapping® huidanalyse worden uitgevoerd. Aan de hand van deze analyse zal bepaald worden welke ingrediëntenformules en behandelmogelijkheden geschikt zijn voor jouw huid. Op die manier krijg je altijd een behandeling op maat en kan een optimaal resultaat worden bereikt. Na afloop van de behandeling zal je het Skin Fitness Plan ontvangen met daarop advies over producten voor thuisgebruik, zodat je ook thuis kunt werken aan een optimale huidconditie.

Wat is Face Mapping?

Ga voor een gratis Face Mapping® huidanalyse naar een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt.
Vind jouw dichtstbijzijnde huidexpert via de storelocator.