wat is face mapping?

ontdek wat jouw huid nodig heeft met een (digitale) huidanalyse

face mapping in het kort

Een Face Mapping huidanalyse is gratis en duurt slechts 5-10 minuten

Tijdens de Face Mapping wordt de huid opgedeeld in slechts 14 zones en nauwkeurig in kaart gebracht

Na afloop van een Face Mapping huidanalyse ontvang een Skin Fitness Plan met een daarop gepersonaliseerd producadvies voor thuisgebruik

De Facemapping huidanalyse is ook digitaal uit te voeren. Klik op onderstaande banner en kom erachter welke producten bij jouw huid passen

Bij het uitkiezen van gezichtsverzorging kun je verleid worden door een nieuwe verpakking, een pakkende reclame of een lekkere geur. Maar is er ooit wel eens écht naar jouw huid gekeken?

wat is face mapping?

Bij een Face Mapping huidanalyse wordt de huid opgedeeld in 14 zones. Iedere zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Het kan namelijk zijn dat verschillende zones van je huid een andere behoefte nodig heeft. Door het toepassen van deze techniek is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen.

hoe vaak zou ik een face mapping huidanalyse moeten ondergaan?

Wij raden aan om je gezichtshuid ieder seizoen opnieuw te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen en daarmee ook jouw huidconditie en -behoefte! Daardoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtgewicht producten. Ook kan het gebruik van een booster of masker nodig zijn om de huid voldoende hydratatie te bieden gedurende bepaalde periodes van het jaar.

wat doet een huidexpert met de bevinden uit de face mapping?

Wanneer je een fysieke Face Mapping laat uitvoeren, zal een Dermalogica huidexpert het Skin Fitness Plan gebruiken om de bevinden te noteren. In het Skin Fitness Plan wordt jouw huidconditie per zone visueel genoteerd, en vergroot het inzicht in je eigen huidconditie en –behoefte. Je ziet daardoor bijvoorbeeld welke zone gedehydrateerd is of waar je last hebt van onzuiverheden. Voor je een digitale Face Mapping uit via de app, dan krijg je de bevinden toe gestuurd via de mail. Op deze manier kun je het advies altijd gemakkelijk terug vinden.

wordt mijn huid geanalyseerd bij een professionele behandeling?

Ja, voorafgaand aan een professionele behandeling zoals een ProSkin 30 of ProSkin 60 behandeling vul je een Consultation Card in. Op deze kaart beantwoord je vragen die inzicht geven in je levensstjil, eventuele allergieën en of je producten gebruikt die ingrediënten bevatten zoals Glycolzuur, Melkzuur of Retinol. Na het beantwoorden van deze vragen zal de huidexpert de antwoorden doorlopen en bespreken. Op die manier wordt meer inzicht verkregen in behandelmogelijkheden en eventuele contra-indicaties. Na het doornemen van de Consultation Card wordt de huid dubbel gereinigd en zal een Face Mapping huidanalyse worden uitgevoerd. Aan de hand van deze analyse zal bepaald worden welke ingrediëntenformules en behandelmogelijkheden geschikt zijn voor jouw huid. Op die manier krijg je altijd een behandeling op maat en kan een optimaal resultaat worden bereikt. Na afloop van de behandeling zal je het Skin Fitness Plan ontvangen met daarop advies over producten voor thuisgebruik, zodat je ook thuis kunt werken aan een optimale huidconditie.

Liever huidadvies van één van onze Dermalogica huidexperts?

Wil je graag advies krijgen over welk masker past bij jouw huidconditie? Ga dan langs voor een persoonlijk huidadvies bij een van onze huidexperts. Aan de hand van jouw huidconditie en -type vertellen zij welk product het beste bij jouw huid past. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze storelocator.