Tips om een vette huid te verminderen

tips tegen een vette huid

Heb jij genoeg van die glimmende huid aan het eind van de dag? Met een paar kleine aanpassingen in jouw huidverzorging kan je de talgproductie verminderen!

    • Gebruik een reiniging op basis van klei; dit absorbeert overtollige talg zoals clear start cooling aqua jelly het meest geschikt voor jouw huid. Deze jelly moisturizer verfrist, hydrateert en verkoelt de huid. Want ook wanneer je last hebt van een vette huid kan jouw huid gedehydrateerd zijn. 

    • Overleg met jouw schoonheidsspecialist over de producten die het meest geschikt zijn voor jouw huid. Zo houdt je je huid de hele dag mooi mat.

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Kom er samen met Dermalogica’s Face Mapping® huidanalyse achter wat jouw huid nodig heeft zodat je de juiste skincare producten voor jouw huid kunt kiezen. Onderga de Face Mapping huidanalyse digitaal met de Face Mapping app. Klik hier voor de app. Of ga langs bij één van onze Dermalogica huidexperts voor een gratis Face Mapping® huidanalyse. Onze huidexperts zijn getraind om jouw huid zone voor zone te analyseren en op basis daarvan een gepersonaliseerd behandel- en productadvies te geven. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze hier storelocator.