Tips om een vette huid te verminderen

tips tegen een vette huid

Heb jij genoeg van die glimmende huid aan het eind van de dag en weet je niet wat te doen tegen een vette huid? Met een paar kleine aanpassingen in jouw huidverzorging kan je de talgproductie en talgbultjes verminderen! 

    • Gebruik een reiniging op basis van klei om je gezicht te reinigen; dit absorbeert overtollige talg zoals clear start cooling aqua jelly het meest geschikt voor jouw huid. Deze jelly moisturizer verfrist, hydrateert en verkoelt de huid. Want ook wanneer je last hebt van een vette huid kan jouw huid gedehydrateerd zijn. 

    •  
    • Overleg met jouw schoonheidsspecialist over de producten die het meest geschikt zijn voor jouw huid. Zo houdt je je huid de hele dag mooi mat.

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Kom er samen met Dermalogica’s Face Mapping® huidanalyse achter wat jouw huid nodig heeft zodat je de juiste skincare producten voor jouw huid kunt kiezen. Onderga de Face Mapping huidanalyse digitaal met de Face Mapping app. Klik hier voor de app. Of ga langs bij één van onze Dermalogica huidexperts voor een gratis Face Mapping® huidanalyse. Onze huidexperts zijn getraind om jouw huid zone voor zone te analyseren en op basis daarvan een gepersonaliseerd behandel- en productadvies te geven. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze hier storelocator.

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Doe de gratis digitale Face Mapping® huidanalyse

Ontdek wat jouw beste match is aan de hand van een gratis Face Mapping® huidanalyse. Aan de hand van een deze digitale huidanalyse kun je bepalen wat iedere zone van jouw huid nodig heeft en welk product hierbij past.

Liever huidadvies van één van onze Dermalogica huidexperts?

Wil je graag advies krijgen over welk masker past bij jouw huidconditie? Ga dan langs voor een persoonlijk huidadvies bij een van onze huidexperts. Aan de hand van jouw huidconditie en -type vertellen zij welk product het beste bij jouw huid past. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze storelocator.