tips voor een stralende huid tijdens de feestdagen

Zo krijg jij een glowy, gezonde huid!

Wanneer trek jij alles uit de kast? Voor veel mensen is dit antwoord: tijdens de feestdagen. Uitgebreid make-uppen voor de spiegel en natuurlijk trek je je mooiste kleding aan. Deze feestdagen zijn voor iedereen anders, anders dan we zouden willen. Toch blijft de stress van de boodschappen en een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Dit in combinatie met het gure winterweer, kunnen ervoor zorgen dat jouw huid toe is aan een boost. Wij delen met jou de producten van Dermalogica die essentieel zijn voor een stralende, glowy huid en die ook nog eens erg leuk zijn om cadeau te geven (of te krijgen!)

skin health producten

De eerste stappen voor een stralende huid

Wist je dat de meeste mensen maar 20 seconden de tijd nemen om hun gezicht te reinigen? Dit is veel te weinig. Een grondige gezichtsreiniging is van groot belang voor het krijgen en behouden van een gezonde huid. Begin dan ook met een dubbele reiniging en geef je huid een extra boost met een power cleanse. Dat doe je in 2 of 3 stappen. Begin met de PreCleanse. Deze reinigingsolie zorgt ervoor dat “vuil” met een oliebasis, zoals talg, make-up en SPF resten worden verwijderd. Stap 2 is jouw gepersonaliseerde reiniging, aangepast aan jouw huidbehoeften. Special Cleansing Gel is een cleanser op waterbasis die vuil verwijdert dat alleen in water oplosbaar is. Sluit af met een exfoliant. Op zoek naar die extra glow? Combineer dan Special Cleansing Gel en Daily Microfoliant voor een power cleanse. Daily Microfoliant is een milde poeder exfoliant geschikt voor dagelijks gebruik en alle huidtypen. Deze exfoliant verwijdert dode huidcellen en laat de huid weer stralen. Our Best Cleanse + Glow bevat deze drie bestseller in één feestelijke giftset. Voor de ultieme glow kan je ook altijd naar een van onze huidtherapeuten gaan. Met een PRO Bright behandeling krijg je aan de hand van een peeling direct een stralende huid. Perfect zo, net voor de feestdagen! 

geef je huid wat extra hydratatie

Geef je huid een hydratatieboost met ons 2-in-1 5 minuten gezichtsmasker Hydro Masque Exfoliant. Een masker die de huid exfolieert en hydrateert. Ga je voor een extra glow?  Lock vervolgens deze hydratatie in met Multi-Active Toner. Deze gezichtsspray zorgt voor verfrissing, hydrateert en herstelt de vochtbalans. Vervolg je routine met één van onze meest hydraterende moisturizers: Skin Smoothing Cream. Deze drie producten zijn speciaal voor de feestdagen samengevoegd in één feestelijke limited edition giftset: Our Hydration Heroes. 

our hydration heroes

Dit ultra hydraterende set geeft de gedehydrateerde huid een boost in drie simpele stappen. Verzacht en vernieuw de huid met Hydro Masque Exfoliant, verfris de huid met Multi-Active Toner en hydrateer de huid tot wel 48 uur met Skin Smoothing Cream.

Skin Perfect primer

De beste basis voor je make-up

Een schilder gebruikt een primer om een oppervlakte glad te maken zodat verf beter hecht en egaliseert. Op dezelfde manier werkt een primer voor ons gezicht. Het oppervlak van onze huid wordt gladder, wat er voor zorgt dat make-up beter blijft zitten gedurende de dag. Skin Perfect Primer spf30 egaliseert niet alleen, maar geeft je huid ook een subtiele glans. Het is erg rijk aan aminozuren, calcium en proteïnen, die allen bijdragen aan celregeneratie. Daarnaast is Skin Primer SPF30 intens hydraterend en gaat het de verkleving en afbraak van collageen tegen.

last voor droge lippen?

Het is tijd voor stap 7! Tijdens de wintermaanden hebben we allemaal wel eens last van droge lippen. Daarnaast kunnen je lippen ook tekenen van huidveroudering vertonen, dus is het belangrijk om hier wat extra aandacht aan te besteden. Voorkom het likken van de lippen, omdat spijsverteringsenzymen en bacteriën in het speeksel de lippen kunnen beschadigen. Gebruik daarnaast een verzorgende balsem. Renewal Lip Complex bevat shea butter en avocado. Daarnaast bestrijdt het ook fijne lijntjes rondom de mond en zorgt voor een subtiel glansje. Met dit product heb je een goede basis, zodat jouw lipstick heel de avond mooi blijft zitten. 

Renewal Lip Complex
Phyto Replenish body oil

vergeet je lichaam niet te hydrateren

Het gezicht heeft nu een hoop aandacht en liefde gekregen en je zal stralen tijdens het kerstdiner. Maar laten we het lichaam ook niet vergeten! Gebruik een voedende lichaamsolie met herstellende ingrediënten die de huid hydrateren en de huidbarrière beschermen. Phyto Replenish Body Oil is het ultieme product van Dermalogica voor het lichaam.


Een stralende huid kun je voor een groot gedeelte krijgen door de juiste huidverzorging te gebruiken. Maar een stralende huid start van binnen. Wanneer je voeding rijk is aan vitamines, mineralen en antioxidanten dan profiteert je huid hier optimaal van. Eet dagelijks veel groenten en fruit en breng variatie aan in je eetpatroon. Voldoende slaap, ontspanning, het drinken van voldoende water en beweging horen hier natuurlijk ook bij. It’s all about balance, ook in je levensstijl. 

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Doe de gratis digitale Face Mapping® huidanalyse

Ontdek wat jouw beste match is aan de hand van een gratis Face Mapping® huidanalyse. Aan de hand van een deze digitale huidanalyse kun je bepalen wat iedere zone van jouw huid nodig heeft en welk product hierbij past.

Liever huidadvies van één van onze Dermalogica huidexperts?

Wil je graag advies krijgen over welk masker past bij jouw huidconditie? Ga dan langs voor een persoonlijk huidadvies bij een van onze huidexperts. Aan de hand van jouw huidconditie en -type vertellen zij welk product het beste bij jouw huid past. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze storelocator.