6 redenen om een gezichstmasker te gebruiken

Waarom jouw huid een masker nodig heeft

6 redenen om een gezichtsmasker te gebruiken


Gezichtsmaskers: noodzaak of pure verwennerij? Ontdek wat een masker voor jouw huid kan betekenen!

Ontdek hieronder de 6 redenen om een gezichtsmasker te gebruiken:

1. Je ervaart direct resultaat met een masker

Door de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers ervaar je direct na het verwijderen ervan al resultaat op de huid.

2. Gezichtsmaskers verbeteren je huidconditie

Door regelmatig een masker te gebruiken dat afgestemd is op jouw huidbehoefte, geef je de huid een flinke oppepper en verbeter je de huidconditie. Elke huid kan op zijn tijd een masker gebruiken. Een vette huid, een droge huid en een doffe huid. 

3. Een masker pakt specifieke huidzorgen aan

Maskers zijn ideaal voor het aanpakken van specifieke huidzorgen zoals dehydratatie, onzuiverheden en verlies van elasticiteit.

4. Je ondersteunt je dagelijkse verzorging met een masker

Door regelmatig een masker te gebruiken, ondersteun je de werking van de huidverzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt.

5. Een gezichtsmasker versterkt je huidbarrière 

Dermalogica’s maskers bevatten hoogwaardige en herstellende ingrediënten, waardoor opgelopen huidschade kan worden hersteld en de huidbarrière wordt versterkt.

6. Je ontspant lichaam en geest

Naast gunstige effecten op de huid, kunnen maskers ook een positieve uitwerking hebben op de geest door tijdens het inwerken van het masker echt even tijd voor jezelf te nemen.

FABEL of FEIT: Het gebruik van een masker kost veel tijd

Dankzij de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers is een inwerktijd van 5-7 minuten al voldoende. Daarnaast hoeven sommige maskers niet van de huid verwijderd te worden (bijvoorbeeld Skin Hydrating Masque en Multivitamin Power Recovery Masque). Hierdoor kunnen ze de huid terwijl je slaapt een extra boost geven.


Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Doe de gratis digitale Face Mapping huidanalyse

Ontdek wat jouw beste match is aan de hand van een gratis Face Mapping huidanalyse. Aan de hand van een deze digitale huidanalyse kun je bepalen wat iedere zone van jouw huid nodig heeft en welk product hierbij past.

Liever huidadvies van één van onze Dermalogica huidexperts?

Wil je graag advies krijgen over welk masker past bij jouw huidconditie? Ga dan langs voor een persoonlijk huidadvies bij een van onze huidexperts. Aan de hand van jouw huidconditie en -type vertellen zij welk product het beste bij jouw huid past. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze storelocator.