6 redenen om een gezichstmasker te gebruiken

Waarom jouw huid een masker nodig heeft

6 redenen om een gezichtsmasker te gebruiken


Gezichtsmaskers: noodzaak of pure verwennerij? Ontdek wat een masker voor jouw huid kan betekenen!

Ontdek hieronder de 6 redenen om een gezichstmasker te gebruiken:

1. Je ervaart direct resultaat

Door de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers ervaar je direct na het verwijderen ervan al resultaat op de huid.

2. Je verbetert je huidconditie

Door regelmatig een masker te gebruiken dat afgestemd is op jouw huidbehoefte, geef je de huid een flinke oppepper en verbeter je de huidconditie.

3. Je pakt specifieke huidzorgen aan

Maskers zijn ideaal voor het aanpakken van specifieke huidzorgen zoals dehydratatie, onzuiverheden en verlies van elasticiteit.

4. Je ondersteunt je dagelijkse verzorging

Door regelmatig een masker te gebruiken, ondersteun je de werking van de huidverzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt.

5. Je versterkt je huidbarrière 

Dermalogica’s maskers bevatten hoogwaardige en herstellende ingrediënten, waardoor opgelopen huidschade kan worden hersteld en de huidbarrière wordt versterkt.

6. Je ontspant lichaam en geest

Naast gunstige effecten op de huid, kunnen maskers ook een positieve uitwerking hebben op de geest door tijdens het inwerken van het masker echt even tijd voor jezelf te nemen.

FABEL of FEIT: Het gebruik van een masker kost veel tijd

Dankzij de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers is een inwerktijd van 5-7 minuten al voldoende. Daarnaast hoeven sommige maskers niet van de huid verwijderd te worden (bijvoorbeeld Skin Hydrating Masque en Multivitamin Power Recovery Masque). Hierdoor kunnen ze de huid terwijl je slaapt een extra boost geven.

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Kom er samen met Dermalogica’s Face Mapping® huidanalyse achter wat jouw huid nodig heeft zodat je de juiste skincare producten voor jouw huid kunt kiezen. Onderga de Face Mapping huidanalyse digitaal met de Face Mapping app. Klik hier voor de app. Of ga langs bij één van onze Dermalogica huidexperts voor een gratis Face Mapping® huidanalyse. Onze huidexperts zijn getraind om jouw huid zone voor zone te analyseren en op basis daarvan een gepersonaliseerd behandel- en productadvies te geven. Vind een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt via onze hier storelocator.