• onze huidexperts zijn weer open.
    Vind hier een salon bij jou in de buurt
  • nieuw! powerbright moisturizer spf50
    fade spots to bright
    beschermt + balanceert
  • gratis verzending
Dermalogica
Dermalogica

Dermalogica's huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Dermalogica huidexpert

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft. Dankzij de jarenlange expertise van onze Dermalogica huidexperts en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven zij jouw huid een boost tijdens iedere gepersonaliseerde behandeling voor een stralende huid.

Huidverbetering en huidresultaten. Dat is wat telt!

onze behandelingen

Dermalogica Skin bar
FaceMapping

skin bar

Ben je benieuwd wat de producten van Dermalogica kunnen betekenen voor jouw huid? Neem dan plaats aan de Skin Bar en gun jezelf een miniworkshop huidverzorging in slechts 10 minuten. Probeer vrijblijvend alle producten uit het assortiment van Dermalogica met behulp van een huidexpert. Zo ervaar je de textuur, de geur en het gevoel op je huid. Loop ieder moment van de dag binnen en try before you buy!

_____________________________________

10 minuten 

(digitale) facemapping®

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

_____________________________________

10 minuten 

Dermalogica FaceFit
Dermalogica ProSkin 30

facefit

Deze behandeling is de snelste route naar een egale huid! Ideaal voor drukke klanten die niet veel tijd hebben, maar wel een snelle boost voor hun huid willen. FaceFit is inclusief een gratis Face Mapping huidanalyse en gepersonaliseerd productadvies.

_____________________________________

10 minuten 

proskin 30 of 60

Een gepersonaliseerde 30 of 60-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden, huidveroudering, hyperpigmentatie of dehydratie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse.

_____________________________________

30 of 60 minuten 

Dermalogica proskin 30 of 60 expert active

proskin 30 of 60 expert active

Pro Skin Expert Active 30 of 60 is een intensieve gezichtsbehandeling, geschikt voor ieder huidtype. Door middel van krachtige ingrediënten en professionele apparatuur, werken we aan jouw persoonlijke huiddoelen. Jouw huidexpert combineert hoogwaardige ingrediënten met gespecialiseerde apparatuur waaronder microdermabrasie (exfoliatie), LED (lichttherapie) en MicroCurrent (spierversteviging). Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of pigmentschade wilt aanpakken, de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

_____________________________________

30 of 60 minuten 

Bio-therapeutic behandelingen

Haal meer uit je behandeling

Professionele behandelingen til je naar een hoger niveau met professionele apparatuur. De innovatieve en geavanceerde apparaten van Bio-Therapeutic werken in synergie met onze professionele huidverzorging. Wil jij weten wat behandelingen met LED, Microcurrent, Microdermabrasie of Microneedling voor jouw huid kunnen betekenen? Vraag bij jouw huidexpert naar de mogelijkheden. 

_____________________________________

microneedling

PRO microneedling

Microneedling is de afgelopen tien jaar razend populair geworden en is tegenwoordig één van de meest gevraagde huidbehandelingen ter wereld om hyperpigmentatie, lijntjes, rimpels en zichtbare poriën te behandelen. De collageenproductie en elastine wordt gestimuleerd, waardoor de huidstructuur van de huid wordt herbouwd en rimpels en onregelmatighedenin de textuur worden verminderd. Vraag bij jou huidexpert naar de mogelijkheden.

_____________________________________

probright

PRO bright

PRO bright is een intensieve, 3-staps service om de opname van Vitamine C te stumuleren. Dit krachtige ingrediënt zorgt voor onmiddellijke verheldering van de huid. Donkere vlekken worden verminderd en je teint wordt egaler. PRO bright behandeling zorgt voor een helderdere, gladdere huid. Vraag bij jou huidexpert naar de mogelijkheden.

_____________________________________

proclear

PRO clear

Klaar om de huid grondig te ontsmetten en ontstekingen na puistjes te kalmeren? PRO Clear pakt alle soorten puistjes aan, van mee-eter tot actieve puistjes, met professionele werkstoffen en huidkalmerende technieken. Een professionele huidexpert analyseert jouw huid en personaliseert de behandeling om zo jouw meest gezonde en heldere huid te behalen.

_____________________________________

profirm

PRO firm

Met de PRO firm behandeling wordt het gelaat en de hals gelift, verstevigd en verfijnd. Het toepassen van verschillende massagetechnieken kan huidveroudering afremmen en verminderen. Neem contact op met jouw huidexpert voor meer informatie.

_____________________________________

jouw veiligheid staat bij ons voorop

Wanneer je het Dermalogica Clean Touch Certified logo ziet, kun je er van uit gaan dat jouw behandeling veilig en volgens de verplichte hygiëneregels verloopt.

Clean touch certified