• Wegens COVID-19 zijn onze huidexperts momenteel niet geopend.
    Boek hier een 1-op-1 huidadvies
  • Ontvang een hydrating kit
    cadeau t.w.v. €23,30 bij aankoop
    van een dubbele reiniging*
  • Gratis verzending + 3 gratis samples
  •  
Dermalogica
Dermalogica

Behandelingen

Dermalogica huidexpert

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft. Dankzij de jarenlange expertise van onze Dermalogica huidexperts en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven zij jouw huid een boost tijdens iedere gepersonaliseerde behandeling voor een stralende huid. Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele treatments doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. Door middel van een grondige Face Mapping® huidanalyse voorafgaand aan de behandeling, kan deze altijd worden aangepast aan jouw huidbehoefte op dat moment en kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Huidverbetering en huidresultaten. Dat is wat telt!

onze behandelingen

Skin bar
FaceMapping

skin bar

Ben je benieuwd wat de producten van Dermalogica kunnen betekenen voor jouw huid? Neem dan plaats aan de Skin Bar en gun jezelf een miniworkshop huidverzorging in slechts 10 minuten. Probeer vrijblijvend alle producten uit het assortiment met behulp van een Skin Expert. Zo ervaar je de textuur, de geur en het gevoel op je huid.

_____________________________________

10 minuten 

(digitale) facemapping®

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

_____________________________________

10 minuten 

FaceFit
ProSkin 30

facefit

Deze behandeling is de snelste route naar een egale huid! Ideaal voor drukke klanten die niet veel tijd hebben, maar wel een snelle boost voor hun huid willen. FaceFit is inclusief Face Mapping huidanalyse en een gepersonaliseerd productadvies.

_____________________________________

10 minuten 

proskin 30 of 60

Een gepersonaliseerde 30 of 60-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden, huidveroudering, hyperpigmentatie of dehydratie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse.

_____________________________________

30 of 60 minuten 

proskin_30_expert

proskin 30 of 60 expert active

Pro Skin Expert Active 30 of 60 is een intensieve gezichtsbehandeling, geschikt voor ieder huidtype. Door middel van krachtige ingrediënten en professionele apparatuur, werken we aan jouw persoonlijke huiddoelen. Jouw huidexpert combineert hoogwaardige ingrediënten met gespecialiseerde apparatuur waaronder microdermabrasie (exfoliatie), LED (lichttherapie) en MicroCurrent (spierversteviging). Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of pigmentschade wilt aanpakken, de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

_____________________________________

30 of 60 minuten 

jouw veiligheid staat bij ons voorop

Wanneer je het Dermalogica Clean Touch Certified logo ziet, kun je er van uit gaan dat jouw behandeling veilig en volgens de verplichte hygiëneregels verloopt.

buttom_banner_3