Dermalogica behandeling

Hoe is een Dermalogica behandeling anders van een gewone schoonheidsbehandeling? Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele behandelingen doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. 

Hoewel een huidexpert iedere behandeling op maat maakt, is de opbouw van een behandeling vrijwel altijd hetzelfde. Deze 10 stappen horen bij een Dermalogica behandeling:

  1. Consultatie: voor de behandeling vul je een vragenlijst (Consultation Card) in over je huid en factoren die daar invloed op hebben (zoals bijvoorbeeld je leefstijl en allergieën). Hierdoor weet je huidexpert precies wat er voor jou persoonlijk mogelijk is qua behandelopties.
  2. Dubbele reiniging: bij deze dubbele reiniging krijg je eerst een PreClease reinigingsroutine en daarna een conditionerende cleanser. De dubbele reiniging zorgt voor een professioneel resultaat en schone huid. Ook hier kijken we naar jou persoonlijk, door bijvoorbeeld een exfoliant toe te voegen aan de reiniging.
  3. Face Mapping®: bij Facemapping wordt je huid onderverdeeld in 14 zones. Iedere zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat je huidconditie- en behoefte in kaart kan worden gebracht.
  4. Exfolatie: afhankelijk van de conditie van je huid zal deze worden geëxfolieerd. Dit doen we voor een strakke, stevige en zachte huid.
  5. Extracties: indien nodig zal de huidexpert extractietechnieken toepassen. Hierbij worden er mee-eters verwijderd.
  6. Massage: de zesde stap van de Dermalogica behandeling is een gepersonaliseerde drukpuntmassage, waarbij er additives (mixen op basis van essentiële en therapeutische oliën) worden gebruikt voor een ontspannende aromatherapie.
  7. Complex en masker: na de massage is het tijd voor een complex (professioneel serum) en masker.
  8. Touch Therapy: tijdens het intrekken van het masker krijg je een ontspannende Touch Therapie. Dit is een stress verminderende massage, waarbij je persoonlijk je voorkeur kan aangeven voor bijvoorbeeld een voet- of rugmassage.
  9. Dagelijkse verzorging: de huidexpert zal dagelijkse verzorging bij je aanbrengen.
  10. Skin Bar®: de laatste stap van de Dermalogica behandeling. Alle bevindingen worden aan onze Skin Bar besproken en je krijgt handig advies hoe je thuis met dagelijkse verzorging van je huid om moet gaan.

  ________________________________________________________________________________________

SKIN TREATMENTS (60 minuten)

Dermalogica’s Skin Treatments worden aangepast aan uw persoonlijke huidbehoefte, die uw Dermalogica huidexpert zal bepalen aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse. Hierdoor bent u altijd zeker van een behandeling op maat. Een Skin Treatment bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), een masker, toner en moisturizer. Indien gewenst kan apparatuur worden ingezet. 

 Personaliseer uw Skin Treatment met een Touch Therapy (massage)   
•Stress Relief: handen en armen
•Stress Relief Back: rug
•Stress Relief Scalp: hoofd
Reflex Point: voeten
AGE Reversal: gelaat

 ________________________________________________________________________________________

BIOSURFACE™ PEEL (35-55 minuten)

 Deze peeling biedt huidverbetering op het hoogste niveau, zonder dat hersteltijd nodig is. De peeling bevordert huidvernieuwing, vermindert en voorkomt pigmentproblemen en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. 

 _______________________________________________________________________________________

IonActive Power Treatment (45 minuten) 

Het IonActive™ System is een 45 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan de persoonlijke huidbehoefte.

  _______________________________________________________________________________________

BODY TREATMENTS
Thermal Back Treatment (60 minuten)

Dermalogica's Thermal Back Treatment is een ontspannende, voedende behandeling voor uw rug. Door middel van een Body Mapping huidanalyse wordt uw huidbehoefte inzichtelijk gemaakt zodat de behandeling wordt afgestemd op uw huidconditie. De behandeling bestaat uit grondige reiniging, exfoliatie, een ontspannende Touch Therapy en een Power Recovery masker of Nourishing Sea Therapy inclusief bodylotion.

Thermal Body treatment

Dermalogica's Thermal Body Treatment is een thermale behandeling met een unieke massage die de bloedcirculatie activeert, spieren soepel maakt en spanning en stress vermindert. Door middel van een Body Mapping huidanalyse wordt de behandeling aangepast aan uw persoonlijke huidbehoefte. De behandeling bestaat uit exfoliatie (benen, armen, decolleté, rug), een thermal heat massage, thermal stamp massage, een Power Recovery masker of Nourishing Sea Therapy inclusief bodylotion.

U kunt een professionele behandeling boeken bij een Dermalogica Huidexpert, deze kunt u hier vinden.