Charcoal Rescue masque

Dermalogica komt met de oplossing voor de vermoeide, doffe huid met dit nieuwe masker. Het Charcoal Rescue Masque vanDermalogica® ontgift, verheldert en revitaliseert iedere huidconditie met ingrediënten die overtollig talg verwijderen, poriën verfijnen, roodheid verminderen en de huid zachter maken. Dit masker is perfect voor iedereen die op zoek is naar een gezonde uitstraling. 

Een doffe huid is een huidprobleem dat kenmerkend is voor deze tijd. Omgevingsinvloeden zoals milieuvervuiling vormen in combinatie met de natuurlijke talgafscheiding van de huid een soort van waxlaagje op de huid, waardoor deze doffer van uitstraling wordt en bijdraagt aan het ontstaan van verstoppingen en ontstekingen. Uit onderzoek door het International Dermal Institute is gebleken dat de meeste vrouwen slechts 20 seconden besteden aan het reinigen van hun huid. Dit is bij lange na niet voldoende om al het vuil en talg te verwijderen. Het Charcoal Rescue Masque draagt bij aan een intensieve reiniging en het verwijderen van opgebouwde dode huidcellen door het stimuleren van de celvernieuwing waardoor de huid er weer gezond, stralend en fris uit ziet.  

Geactiveerd  Binchotan Houtskool (verkregen van de Japanse Ubame Eik)  is een belangrijk ingrediënt dat wordt gebruikt om overtollig talg, afvalstoffen en andere onzuiverheden te verwijderen. Houtskool kent een lange medische geschiedenis voor de behandeling van vergiftiging vanwege de onovertroffen adsorptie mogelijkheden. In tegenstelling tot “absorptie”, wat de opname van de ene substantie is in de andere substantie, betreft “adsorptie” de adhesie (ofwel aanhechting) van de ene substantie aan de andere. Geactiveerd houtskool– waarbij sprake is van een negatief geladen oppervlakte – is in staat zichzelf aan te trekken en te hechten aan positief geladen gifstoffen. 

Voor gebruik dient de huid eerst gereinigd te zijn en vervolgens kan het masker op het gelaat en de hals aangebracht worden. De huid rond de ogen dient vermeden te worden. Laat het product 7-10 minuten inwerken. Vervolgens de vingertoppen bevochtigen en lichtjes masseren over het gelaat om de mechanische exfoliatie te verhogen voordat het masker wordt verwijderd. Breng tot 3 keer aan per week of wanneer de huid een extra oppepper kan gebruiken. 

Het Dermalogica Charcoal Resque Masque is vanaf juli verkrijgbaar!