Vraag & Antwoord Dermalogica Producten

 

Waarom worden Dermalogica’s producten niet in potjes verpakt?

Iedere keer dat je een potje opendraait, komt er lucht (en dus zuurstof) bij een crème. Dit zorgt ervoor dat de werkzame ingrediënten in het product in kracht afnemen. Bovendien komen er iedere keer dat je de crème gebruikt bacteriën vrij, doordat je vingers in contact komen met de crème. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen, verpakt Dermalogica haar producten daarom altijd in een tube of pompsysteem.

Hoeveel producten heeft Dermalogica in haar assortiment?

Dermalogica heeft zo’n 130 retail producten en zo’n 65 professional producten in haar assortiment. De retail producten zijn geschikt voor thuisgebruik en de professional producten worden door Dermalogica’s huidexperts gebruikt tijdens treatments in de salon.

Worden Dermalogica’s producten op dieren getest?

Nee. Dermalogica heeft haar producten nooit op dieren getest en zal dit in de toekomst ook nooit doen. Het testen van Dermalogica’s producten gebeurt altijd door middel van menselijke testteams.

Hoeveel tijd kost het om een nieuw product te ontwikkelen?

Het kost Dermalogica’s onderzoeksinstituut (IDI) zo’n 2 tot 5 jaar om een nieuw product te lanceren, afhankelijk van de complexiteit van de ingrediëntenformule.

Waar is het hoofdkantoor van Dermalogica gevestigd?

Het internationale hoofdkantoor van Dermalogica is gevestigd in Los Angeles en heeft een oppervlakte van wel 145.000m²! In dit kantoor zit tevens Dermalogica’s onderzoeksinstituut (IDI). Het hoofdkantoor van Dermalogica Benelux en Frankrijk is gevestigd in Breda.