Behandelingen: vraag en antwoord

Wat is de toegevoegde waarde van een professionele behandeling?

Een huidexpert kan een krachtigere behandeling geven dan jij thuis kunt bewerkstelligen. Niet alleen maken Dermalogica’s huidexperts gebruik van professionele, geavanceerde producten, ook kan gebruik worden gemaakt van speciale applicatie- en massagetechnieken en kan apparatuur worden ingezet om de effecten van de behandeling te vergroten.

Wanneer kies je voor een microZone® treatment?

De naam zegt het al: een microZone® treatment is een zonegerichte behandeling, die je huid de benodigde boost geeft. Of je nu hyperpigmentatie wilt behandelen, onzuiverheden wilt verminderen of huidveroudering wilt bestrijden, er is een microZone® voor iedere huidzorg! Deze treatment duurt slechts 20 minuten en is daarom ook uitermate geschikt als kennismaking met Dermalogica, als je weinig tijd hebt of als een ‘onderhoudsbeurt’ tussen twee skin treatments in.

Wat is een Dermalogica body treatment?

Een body treatment is een thermale lichaamsbehandeling met een unieke massage die de bloedcirculatie activeert, je spieren soepel maakt en spanning en stress vermindert. Door middel van een Body Mapping™ huidanalyse wordt de treatment aangepast aan je persoonlijke huidbehoefte. Een lichaamsbehandeling kan een 15-30 minuten durende Thermal Touch (deel)behandeling zijn, bijvoorbeeld voor rug of handen en armen, of een 60-90 minuten durende complete body treatment.

Wat is een Touch Therapy?

Een Touch Therapy is een 15 minuten durende stress verminderende (deel)massage van het lichaam. Er bestaan diverse Touch Therapies: handen en armen, rug, nek en schouders, voeten, hoofdhuid en gelaat. Wanneer je een skin treatment ondergaat, krijg je een dergelijke massage tijdens de behandeling. Daarnaast worden Touch Therapies ook los aangeboden.

Tip! Raadpleeg je huidexpert voor de mogelijkheden met betrekking tot microZone® treatments, body treatments en Touch Therapies.