Dermalogica's huidexperts

Een behandeling bij Dermalogica is niet zomaar een behandeling. Een Dermalogica huidexpert onderscheidt zich op 5 verschillende punten van anderen.

1. Persoonlijke aanpak

Dermalogica’s huidexperts bieden niet steeds dezelfde ‘menukaart’ aan, maar onderscheiden zich door hun persoonlijke benadering. Zo wordt een behandeling en/of productadvies altijd afgestemd op je huidbehoefte, die wordt bepaald aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse.

2. Hoogste niveau van kennis

Het kennisniveau van Dermalogica’s huidexperts ligt zeer hoog. Dermalogica is ontstaan uit educatie, en kennis staat daarom ook hoog in het vaandel. De trainingen die Dermalogica’s huidexperts volgen, zijn ontwikkeld door het IDI (International Dermal Institute) en behoren tot het hoogste niveau in de branche.

3. Expert opleidingsprogramma

Iedere huidexpert die met Dermalogica werkt, doorloopt het Expert programma. Dit opleidingsprogramma kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen. Wanneer je een behandeling boekt bij een Expert, dan ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit adviezen en behandelingen.

4. Professionele producten

Dermalogica’s huidexperts werken in de cabine met professionele producten. Deze producten mogen alleen gebruikt worden door gecertificeerde huidexperts, omdat ze zeer geavanceerd zijn en hogere concentraties werkzame stoffen bevatten dan retail producten voor thuisgebruik.

5. Dermalogica's unieke concepten

Dermalogica’s huidexperts maken gebruik van concepten, zoals Face Mapping®, Skin Bar® en microZone®. Deze drie concepten zorgen ervoor dat behandelingen en producten persoonlijk op iedere huid kunnen worden afgestemd.