Huidveroudering terugdraaien

Huidveroudering kan niet worden teruggedraaid. Wat je ook hoort, leest en wat je ook graag zou willen geloven. Wel kunnen de kenmerken van huidveroudering worden verminderd en kunnen verdere tekenen van huidveroudering worden beperkt.

Dermalogica gelooft niet in anti-rimpelproducten, maar in het aanpakken van de oorzaken van huidveroudering. Daarom focust Dermalogic zich op de 3 processen die huidveroudering veroorzaken en op het stopzetten of vertragen van deze processen.

Onderzoek huidveroudering

Door veelvuldig onderzoek is Dermalogica in staat om oplossingen te bieden die huidveroudering vertragen. Deze oplossingen zijn verwerkt in onze AGE smart™ productlijn, die zich focust op het inzetten van ingrediënten die op biochemisch niveau werken. Deze ingrediënten zijn onder andere antioxidanten (Vitamine A, C en E), Glucosamine, peptiden, Hyaluronzuur en Melkzuur. Dagelijks gebruik van een SPF is uiteraard ook van belang om huidveroudering tegen te gaan, aangezien blootstelling aan UV-stralen de belangrijkste oorzaak is van huidveroudering.