Winterse huidtips

Huidbescherming in de winter

Het is erg belangrijk je extra te beschermen tegen de kou en wind, om zo een droge huid te voorkomen. Ben jij van plan om binnenkort op wintersportvakantie te gaan? Of wil jij jezelf beschermen tegen de winterse kou in eigen land? Denk dan aan de volgende winter must-haves!

  • Barrier Repair: deze watervrije moisturizer voelt zijdezacht aan en werkt als een schild om de huid te beschermen tegen externe invloeden zoals kou en wind. Daarnaast versterkt dit product de huidbarrière om huidirritaties te voorkomen en verminderen. Met dit product ga jij een droge huid tegen!
  • Climate Control: deze therapeutische balsem biedt bescherming in ieder klimaat en beschermt zowel lippen als gezicht tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

  • Protection 50 sport spf50: ook in de winter is een spf belangrijk! Dit breedspectrum zonbeschermingsproduct biedt optimale bescherming voor lichaam en gezicht dankzij antioxidanten uit o.a. witte thee. Hyaluronzuur zorgt daarnaast voor optimale hydratatie. De formule is niet vet en trekt snel in. 

  • Super Rich Repair: breng deze supergeconcentreerde crème aan voordat je gaat slapen en versterk jouw huidbarrière voor de dag die komen gaat! Deze rijke en voedende crème zal de huid intensief herstellen en beschermen.

  • After Sun Repair: na een dag op de piste is jouw huid veelvuldig aan UV-licht blootgesteld (ook al schijnt de zon niet!). Deze After Sun verzorgt de huid, kalmeert, verkoelt en repareert daarmee de huid bij zonschade.