Face Mapping

Bij het uitkiezen van een gezichtscrème kun je tot een aankoop verleid worden door een mooie verpakking, een pakkende reclame of een lekkere geur. Maar koop je dan eigenlijk wel het product dat goed is voor jouw huid? Om de juiste verzorgingsproducten te kunnen kiezen zul je meer moeten weten over jouw huidtype, huidconditie en huidbezorgdheden. Is er ooit wel eens écht goed naar jouw huid gekeken?

Face Mapping® huidanalyse

Dermalogica gelooft dat het kennen van je eigen huid een eerste stap is naar huidverbetering, en gebruikt hiervoor een uniek concept, namelijk Face Mapping®. Deze manier van huidanalyse wordt uitsluitend uitgevoerd door Dermalogica huidexperts. Zij kunnen je kosteloos inzicht geven in jouw huidconditie en kunnen samen met jou een gedetailleerd stappenplan opzetten om tot een zo gezond en mooi mogelijke huid te komen. Face Mapping® is speciaal ontwikkeld door het International Dermal Institute (IDI). Bij deze grondige huidanalyse wordt de gezichtshuid ingedeeld in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone zeer helder in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid zeer specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica producten.

Zelf een Face Mapping® ondergaan?

Wil jij weten hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen en welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid? Bezoek een Dermalogica huidexpert bij jou in de buurt voor een gratis Face Mapping huidanalyse! Voorafgaand aan een Face Mapping vul je altijd een Consultation Card in. Door het beantwoorden van deze lijst met vragen over jouw huid, huidbezorgdheden, leefstijl en eventuele medicatie en allergieën, krijgt een Dermalogica huidexpert een eerste inzicht in jouw huid en huidconditie zodat een Face Mapping en professionele behandeling zo effectief mogelijk kunnen worden ingezet. Bovendien kan aan de hand van deze Face Mapping worden bepaald welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Uiteraard kun je deze producten altijd eerst gratis testen. Een Dermalogica huidexpert kan jou de gewenste producten in sample formaat meegeven, zodat je ze eerst eens zelf kunt ervaren op de huid alvorens deze eventueel aan te schaffen.

Alvast online inzicht krijgen in jouw huid? Kijk op onze Speedmapping huidanalyse en ontdek wat jij kunt doen om jouw huidproblemen aan te pakken en een zo gezond en mooi mogelijke huid te krijgen.