Spf bescherming tegen uv-stralen

Bescherming tegen UV-stralen

Deze vijf toppers bieden je optimale bescherming tegen UV-stralen en zijn daarmee jouw wapen in de strijd tegen hyperpigmentatie.

 • Protection 50 Sport spf50: Protection 50 Sport spf50is een breedspectrum zonbeschermingsproduct, dat optimale bescherming voor lichaam en gezicht biedt. De toegevoegde antioxidanten uit onder andere Witte Thee geven extra bescherming. Hyaluronzuur zorgt daarnaast voor optimale hydratatie. De formule is niet vet, trekt snel in en is waterresistent tot 40 minuten. 
 • Solar Defense Booster spf50: het zonbeschermingsproduct Solar Defense Booster spf50 kan direct op het gezicht worden aangebracht of worden gemengd met een moisturizer. De geavanceerde formule bevat onder andere Groene Thee en Druivenpitextract voor extra hydratatie.
 • Dynamic Skin Recovery spf50: Dynamic Skin Recovery spf50 is een moisturizer die niet alleen bescherming biedt tegen UV-stralen, maar daarnaast zorgt voor versteviging en intense hydratatie. Het product bevat Soja en Glucosamine, die de aanmaak van collageen stimuleren en de strijd aangaan met huidverouderende vrije radicalen. 
 • Pure Light spf50: de geavanceerde moisturizer Pure Light spf50 biedt naast UV-bescherming ook verzachtende verzorging. Algenextracten verhelderen de huid en de krachtige peptides helpen bij het reguleren van de melanineproductie. Verhelderende plantenextracten bevorderen een gelijkmatige teint.
 • Super Sensitive Shield spf30: Super Sensitive Shield spf30 is een moisturizer met enkel fysische filters, waardoor deze perfect geschikt is voor de gevoelige of onlangs geëxfolieerde huid. Haver en kalmerende plantenextracten verzachten de huid en minimaliseren de kans op ontstekingen.

 

Tips tegen hyperpigmentatie

Naast de bescherming met spf, zijn er meer tips die je kunnen helpen bij het voorkomen van hyperpigmentatieen het behouden van een gezonde huid: 

 1. Draag op zonnige dagen een pet of een hoed om je gezicht extra te beschermen.
 2. Vermijd de zonnebank. Deze straling is minstens zo schadelijk als echt zonlicht.
 3. Gebruik geen geparfumeerde huidverzorgingsproducten en parfum als je in de zon gaat.
 4. Vermijd verstoppende ingrediënten die huidreacties kunnen veroorzaken, zoals minerale oliën, lanoline, harde alcohol en synthetische geur- en kleurstoffen.
 5. Gebruik cosmetica op basis van hoogwaardige, zuivere ingrediënten.
 6. Gebruik verzorgingsproducten met de juiste werkzame ingrediënten, zoals de brightening ingrediënten uit de PowerBright TRx™ productlijn.
 7. Krab niet aan puistjes, dit kan leiden tot littekentjes en verkleuringen.
 8. Exfolieer een aantal keer per week. Gebruik een milde exfoliant, zoals Daily Microfoliant.
 9. Vraag advies aan jouw Dermalogica huidexpert. Zij kan je helpen bij het kiezen van de producten en behandelingen die het meest effectief zijn voor jouw huid.
 10. Onderga een professionele exfoliatie of peeling. Dit stimuleert celvernieuwing en collageenproductie, waardoor de huid zich sneller vernieuwt en eventuele (hyper)pigmentatie minder zichtbaar wordt.