Exfoliatie vraag & antwoord

Ik ben op zoek naar een milde exfoliant die geschikt is voor dagelijks gebruik. Welk product kan ik het beste kiezen?

Wanneer je dagelijks thuis wilt exfoliëren is het belangrijk om te kiezen voor een milde variant. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor onze Daily Microfoliant. Dit unieke poeder op basis van rijstextracten en enzymen verwijdert op milde wijze dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid direct zachter en zichtbaar stralender.

Ik gebruik al een tijdje daily microfoliant, maar zou mijn exfoliatie graag een extra boost geven. Hoe kan ik dat doen?

De beste manier om je exfoliatie met Daily Microfoliant te boosten is om voorafgaand de Skin Resurfacing Cleanser te gebruiken. Door de hoeveelheid melkzuur zal de exfoliatie naar een hoger niveau worden gebracht. De huid wordt extra gehydrateerd en verhelderd. Let op! Gebruik deze combinatie alleen als je de Skin Resurfacing Cleanser al vaker hebt gebruikt, of als je in het verleden al sterkere exfolianten hebt gebruikt.

Ik heb ’s avonds vaak weinig tijd voor een uitgebreid verzorgingsritueel, maar wil toch graag krachtig exfoliëren om pigmentvlekjes en huidveroudering tegen te gaan. Welke exfoliant kan ik het beste kiezen?

Een goede optie is hier Daily Resurfacer. Dit is een leave-on product (tijdbesparend!) dat per sachetje verpakt zit. De Hydroxyzuren, Enzymen en het Hyaluronzuur verzachten de huid en verminderen de tekenen van huidveroudering. Bovendien helpt het Brightening Complex tegen pigmentvlekjes, doordat het de huid egaliseert. Rooibos en groene thee helpen de huid te hydrateren. Daily Resurfacer is één van dermalogica’s meest krachtige exfolianten!

Ik heb een andere vraag over exfoliatie

Heb je een andere vraag over exfoliatie? Onze huidexperts helpen je dan graag. Neem hiervoor contact op met Dermalogica via het contactformulier, of kom op bezoek bij een Dermalogica Skin Care Center bij jou in de buurt.