Dermalogica's drie concepten

Met veel toewijding ontwikkelt Dermalogica de meest effectieve en unieke behandelmethodes in de branche. De drie bekendste voorbeelden hiervan zijn de nauwkeurige huidanalyse Face Mapping, een revolutionair concept als microZone en de interactieve productervaring aan de Skin Bar.

Face Mapping

Face Mapping is een manier van huidanalyse die uitsluitend wordt uitgevoerd door Dermalogica huidexperts. Zij kunnen je kosteloos inzicht geven in jouw huidconditie en kunnen samen met jou een gedetailleerd stappenplan opzetten om tot een zo gezond en mooi mogelijke huid te komen. Face Mapping is speciaal ontwikkeld door het International Dermal Institute (IDI). Bij deze grondige huidanalyse wordt de gezichtshuid ingedeeld in veertien zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone zeer helder in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid zeer specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica producten.

MicroZone

Een MicroZone treatment is een korte, doeltreffende behandeling van 20 minuten. Deze treatments zijn specifiek gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht verdient. Ze geven de huid een snelle boost en de oppepper die nodig is. Het voordeel van deze treatments is dat ze tijdsefficiënt zijn en je gelijk resultaat ervaart.

Skin Bar

Aan de Skin Bar kun je plaatsnemen om kennis te maken met de producten van Dermalogica. Dit geeft je de mogelijkheid om te ervaren welke producten er zijn en hoe deze ruiken en voelen. Een groot voordeel hiervan is dat je gelijk kunt ervaren wat de producten voor je huid kunnen betekenen. Ook kun je jezelf gelijk een minibehandeling geven. Try before you buy!