Body Mapping

Door middel van Body Mapping™ brengt een Dermalogica huidexpert de huidbehoefte van het lichaam in kaart. Het lichaam wordt opgedeeld in 14 zones, zodat een lichaamsbehandeling specifiek kan worden afgestemd op de behoefte van iedere klant. Een gezonde huid betekent namelijk niet alleen een stralend gezicht maar ook een goede verzorging van de rest van je lichaam. Daarom heeft Dermalogica Body Therapy ontwikkeld, een productlijn voor thuis die zorgt voor een gezonde huid van top tot teen.

Professionele behandeling voor een gezonde huid

Naast de Body Therapy productlijn, heeft Dermalogica een lijn ontwikkeld die enkel gebruikt wordt door professionele Dermalogica huidexperts. Deze lijn heet 'Thermal Body Therapy' en bevat 8 producten die een thermale (verwarmende) werking hebben op de huid. Deze verwarmende werking ontstaat door de drie hoofdingrediënten die in de producten verwerkt zitten:

  • Wasabi: een verwarmend kruid met een hoog gehalte Vitamine C. Voorkomt ontstekingen en heeft een antibacteriële werking.
  • Aziatische gember: een verwarmend wortelextract die doorbloeding bevordert en de huid kalmeert. Ook heeft het een pijnstillende werking op de huid.
  • Witte thee: Witte Thee extract bevat een hoge concentratie aan polyfenolen (krachtige antioxidanten). Ook heeft het een ontstekingsremmende werking.

Naast Body Mapping℠, maakt Dermalogica gebruik van het unieke concept Face Mapping, specifiek gericht op de gezichtshuid.