Getinte dagcrème

Veel getinte moisturizers en foundations, ook wel BB- of CC Creams, leggen de focus op hydrateren en het wegwerken van oneffenheden. Regelmatig zie je dat deze producten niet voldoende beschermen tegen UV-stralen en gebruikmaken van ingrediënten die verstoppingen, gevoeligheid en irritatie kunnen veroorzaken.

Getinte dagcrèmes

Dermalogica heeft haar eigen variant ontwikkeld op de BB- en CC cream: De Sheer Tint spf20. Hierbij heeft Dermalogica gebruikgemaakt van een zeer geavanceerde ingrediëntentechnologie met als resultaat: multifunctionele producten die zorgen voor langhoudende dekking met een egalefinish, terwijl tegelijkertijd huidverbetering en bescherming plaatsvindt. De moisturizer is beschikbaar in drie tinten: light, medium en dark. 

Sheer Tint spf20

  • Bevat licht reflecterende ingrediënten in combinatie met natuurlijke kleurpigmenten, die de huid egaliseren en de zichtbaarheid van fijne lijntjes verzachten

  • Een mix van fysische en chemische filters zorgt voor een onzichtbare breedspectrum UVA en UVB bescherming

  • Bevat antioxidantrijke Olijf- en Walnootextracten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en de celvernieuwing stimuleren (door deze extracten niet geschikt voor mensen met een notenallergie)

  • Kies voor Sheer Tint spf20 als je op zoek bent naar een licht dekkende en egaliserende moisturizer, die zorgt voor een natuurlijke look en gehydrateerde huid.