Meet the editors

Sabina de Koster (25), Marketing
Ik heb eigenlijk altijd al een passie gehad voor cosmetica en lifestyle. Die interesse uitte zich al vroeg in het opmaken van mijn poppen, maar werd serieus na mijn bachelor ‘Bedrijfscommunicatie’ en master ‘Communicatie en Beïnvloeding’ aan de Radboud Universiteit.

Ik ben bij Dermalogica verantwoordelijk voor Creatieve Marketing & Online, wat betekent dat ik me voornamelijk bezig houd met het creatief uiting geven aan promoties en productlanceringen (online en offline). Daarnaast schrijf ik o.a. het ‘i love dermalogica’ magazine. Dit is helemaal mijn ding, want creatief met tekst bezig zijn is wat ik het liefste doe!

Tijdens werktijd vermaak ik mijn collega’s graag met flauwe (woord)grappen, maar ik kan ook heel serieus zijn en urenlang in een ‘flow’ zitten zonder iets te zeggen. Sinds ik bij Dermalogica werk (vanaf januari 2014) ben ik echt gaan houden van het merk. Mijn lievelingsproduct is Daily Resurfacer, een krachtige leave-on exfoliant.

Naast mijn werk hou ik van gezelligheid met vrienden (of dit nu in het café is of thuis op de bank) en sport ik graag. Ook vind ik het heerlijk om veel buiten te zijn! Strandwandelingen in Zeeland (waar ik oorspronkelijk vandaan kom) zijn mijn favoriet, maar ik duik bij mooi weer ook graag het terras op. Geef me een lekker drankje, goed gezelschap (of een goed boek) en ik hou het uren vol. Dit natuurlijk wel met SPF50 op mijn gezicht.

Linda Flintrop (29), PR
Natuurlijk vind ik PR de leukste baan die er is, en helemaal bij een professioneel merk zoals Dermalogica! Ik heb de opleiding Communicatie gedaan op de NHTV, maar ben ondertussen al weer 7 jaar verder. Sinds 2010 werk ik voor Dermalogica. Ik doe de PR voor de Benelux en Frankrijk, wat betekent dat mijn agenda voornamelijk gevuld is met perslanceringen, events, en afspraken met journalisten en bloggers. Netwerken is in mijn werk heel belangrijk en dit zorgt dat het geen moment verveelt!

Naast werk ben ik mega druk met allerlei andere dingen. Dansen (ballet), winkelen, uitgaan, series kijken en zo kan ik nog wel even doorgaan! Ik woon naast de Pathé bioscoop en boven de sportschool dus daar ben ik ook vaak te vinden. Verder hou ik heel erg van muziek. Het liefst luister ik naar RnB.

Het allerbeste Dermalogica product is voor mij Skin Hydrating Masque en eigenlijk ook Skin Hydrating Booster. Wanneer je een gedehydrateerde huid hebt zijn dit echte aanraders!

Nicole Mohr (35), Educatie
Ik werk sinds 2008 als Educator bij Dermalogica. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Dermalogica Expert vind ik niets leuker dan alles uit te pluizen over spannende ingrediënten en de werking van de huid. Mijn kennis deel ik graag met schoonheidsspecialisten die dagelijks bij Dermalogica op training komen. Ik zal in mijn artikelen voornamelijk dieper ingaan op de technologie achter producten en ingrediënten.

Naast een passie voor de huid hou ik van yoga & mindfulness, gezonde voeding en vooral uren lang lezen! Ook ben ik mama van 2 kids en heb ik een druk leven met een man en 2 gezellige dikke katten. Mijn leven is dus alles behalve saai!

Mijn absolute nummer 1 dermalogica product op dit moment is Multi-Active Toner; deze heerlijke hydraterende spray gebruik ik heel de dag door om mezelf lekker op te peppen en mijn huid een nodige hydratatie-boost te geven. Met het grote aanbod aan producten dat Dermalogica heeft, kan het goed zijn dat ik volgende maand weer een andere favoriet heb.

‹ Terug naar blogoverzicht

Posted 27 mei 2015

Categorieën:

    Reacties