Dermalogica gaat met haar klanten naar Las Vegas!

Begin augustus is het zo ver. Dan vindt het internationale Dermalogica congres plaats in het Cosmopolitan 5* Deluxe Hotel in Las Vegas. Dit congres is georganiseerd voor en door schoonheidsspecialisten en is Dermalogica’s grootste internationale congres ooit!

Tijdens de congresdagen, waarop zo’n 2000 professionals van over de hele wereld bijeenkomen, wordt een vooruitblik gegeven over de professionele branche. Daarnaast zullen vele gastsprekers waaronder Jane Wurwand, Diana Howard, Stuart Knight, Phillip Picardi en Annet King hun toekomstvisie op de branche delen en de aanwezigen voorzien van inspiratie voor een succesvolle business. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de thema’s ‘onderzoek’ en ‘educatie’ (Dermalogica’s belangrijkste pijlers) en zullen nieuwe producten worden geïntroduceerd. 

Natuurlijk is ook gedacht aan de nodige ontspanning tijdens het verblijf. Zo worden diverse cocktail party’s georganiseerd waarop professionals van over de hele wereld met elkaar in contact kunnen komen, kunnen netwerken en ervaringen kunnen delen. Kortom: een event vol inspiratie waar de professionele schoonheidsspecialist centraal staat en waar nog lang over nagepraat zal worden.  

Meer informatie over dit congres is te vinden op congress.dermalogica.com. Ben jij professioneel schoonheidsspecialist(e) en wil jij je aansluiten bij de Dermalogica tribe? Neem dan contact op met onze customer service via info@dermalogica.nl.  

‹ Terug naar blogoverzicht

Posted by: Sabina de Koster | 20 juli 2015

Categorieën:

    Reacties