Minder lijntjes rond je ogen?

Merk je dat de huid rondom je ogen het snelst lijntjes laat zien? Dat is niet zo gek. Hier is je huid namelijk het allerdunst en heeft daardoor het meest te leiden. Daarnaast neemt je collageen aanmaak vanaf je 30e ook nog eens met 1% per jaar af. Om het aging proces rondom je ogen tegen te gaan is een goede oogcrème dus allesbehalve overbodig!

Dermalogica heeft 5 verschillende oogproducten in het assortiment die de tere huid rond de ogen dag en nacht beschermen tegen invloeden van buitenaf. De oogcrèmes voeden, hydrateren, verhelderen en verminderen de fijne lijntjes.

Ik heb snel last van irritaties rondom mijn ogen. Daarom is het UltraSmoothing Eye Serum echt mijn favoriet, het bevat namelijk een krachtige cocktail van ingrediënten die de strijd aangaan met de tekenen van huidveroudering terwijl het daarnaast enorm verzachtend en beschermend is voor je ogen.

Om je een idee te geven over de krachtige ingrediënten zal ik er 2 uitlichten:

  1. Anti-aging ingrediënt Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP), dit is een in water oplosbare stabiele vorm van vitamine C, die al effectief is in lage dosering en in een neutrale pH waarde. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de collageen aanmaak gestimuleerd wordt voor vermindering van fijne lijntjes zonder dat de huid geïrriteerd raakt.
  2. Een ander belangrijk is ingrediënt: Hexapeptide—11, dit ingrediënt wordt verkregen van gist en bestaat uit 6 aminozuren die de huid helpt te verstevigen, de elasticiteit verbetert en fijne lijntjes vermindert.

De werkende ingrediënten zijn natuurlijk het belangrijkst maar daarnaast ruikt het product ook erg lekker en voelt het heel fris aan op je ogen. Wat is jouw favoriete Dermalogica oogproduct?

‹ Terug naar blogoverzicht

Posted by: Linda Flintrop | 29 juni 2015

Categorieën:

    Reacties