Face Map Our Nation - the story so far..

Het kennen van je eigen huid is de eerste stap naar huidverbetering. Een mooie en gezonde huid start daarom met een Face Mapping huidanalyse. Een huidexpert kan je aan de hand van een Face Mapping precies vertellen wat jouw huid op dit moment nodig heeft. Wist je namelijk al dat je huidconditie regelmatig kan veranderen? Dat betekent ook dat je soms van producten moet wisselen. Hier op kantoor hebben wij het geluk dat we 3 educators hebben rondlopen. Super fijn, ik vraag ze regelmatig of ze mijn huid willen analyseren. Daardoor weet ik altijd welke producten ik het beste kan gebruiken. Maar guess what.. jij hebt ook geluk, want bij de Dermalogica salon bij jou in de buurt kun jij ook terecht voor een Face Mapping.

In mei en juni kan je sowieso niet om Face Mapping heen! De huidexperts in Nederland en Belgie zijn begin mei namelijk gestart met Face Map Our Nation. Dit is een project dat wereldwijd wordt georganiseerd door Dermalogica in samenwerking met huidexperts. Het doel? Zoveel mogelijk mensen een Face Mapping laten ervaren en de eerste stap naar huidverbetering te laten zetten! Huidexperts organiseren hiervoor in mei en juni Face Map Our Nation events. Ondertussen hebben er al 128 events plaatsgevonden en staan er nog 20 op de planning t/m eind juni.

Het mooie van dit project is uiteraard dat jij er iets aan hebt, maar tegelijkertijd steun je ook het goede doel. Wanneer je €1 doneert gaat deze euro volledig naar het KWF (Nederland) of kom op tegen kanker (België). Jaarlijks wordt helaas bij veel mensen huidkanker geconstateerd. Dermalogica helpt graag om de strijd tegen huidkanker te steunen, en wil op deze manier samen met jou en de huidexperts waarmee we samenwerken een steentje bijdragen.

Niet alleen mijn collega’s en ik staan voor 100% achter dit programma, ook in de media is Face Map Our Nation niet onopgemerkt gebleven! Onder andere Vogue, Santé en The Daily Lady schreven over Face Map Our Nation!

Wil je nog een Face Map Our Nation event meemaken? Dit kan nog! Tot en met 30 juni vinden er nog 20 events plaats. Klik hier om een event bij jou in de buurt te vinden.

Heb jij een Face Mapping gehad? Deel jouw foto of ervaring via #dermalogicaFM of hieronder in de reacties! 

‹ Terug naar blogoverzicht

Posted by: Linda Flintrop | 22 juni 2015

Categorieën:

    Reacties