Op zoek naar een perfecte primer?

Verlies van stevigheid is simpelweg gesteld de beste verklaring voor wat er met je huid gebeurt als deze veroudert. De combinatie van schade door vrije radicalen en onder andere verminderde productie van hormonen zorgt ervoor dat je huid minder stevig wordt. Collageen en elastine verminderen waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Daarnaast wordt de natuurlijke pigmentatie van de huid inconsistent waardoor je pigmentvlekken kunt krijgen. Allemaal zaken die er niet bepaald voor zorgen dat je er beter uit gaat zien. Gelukkig heeft Dermalogica de oplossing! Met de SkinPerfect Primer SPF30 pak je het huidverouderingsproces aan en camoufleer je tegelijkertijd de eventuele lijntjes en pigmentvlekken!

De SkinPerfect Primer SPF30 verzacht, beschermt en conditioneert je huid. Met dit product kan je kleine onregelmatigheden corrigeren en een lumineuze finish creëren. Je kunt de primer dragen als make-up, of onder je foundation om ervoor te zorgen dat deze langer blijft zitten.

Naast het verbergen van zichtbare imperfecties pakt de SkinPerfect Primer SPF30 eveneens de onderliggende oorzaken voor huidveroudering aan. Terwijl de primer de oneffenheden camoufleert werkt het ook gelijk op het vertragen van het verouderingsproces. Dit gebeurt door de krachtige mix van Witte Thee, Peptides en Hyaluronzuur. Deze ingrediënten beschermen je huid ook tegen verdere schade, stimuleren de collageenaanmaak en hydrateren je huid. De fysische filters Zink Oxide en Titanium Dioxide bieden een breedspectrum bescherming om je huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen. Doordat er natuurlijke mineralen en Parelpoeder in het product verwerkt zijn, geeft het een neutrale tint waardoor de primer geschikt is voor elke huidskleur.

De SkinPerfect Primer SPF30 combineert het beste van huidverzorging en de mooie uitstraling van make-up! 

‹ Terug naar blogoverzicht

Posted by: Linda Flintrop | 15 juni 2015

Categorieën:

    Reacties