Dermalogica blogDermalogica living skin blog

Roze, rood, vuurrood!

Wie houdt er niet van een lekker koud drankje op een zonnig terras? Ik wel, het liefst gezellig met vriendinnen en dan zo vaak mogelijk. Mijn favoriete bezigheid op het terras is mensen kijken. Ik let overal op, kleding, schoenen, kapsels, etc. En alles wordt uiteraard tot in detail besproken.

Lees meer ›

Posted by: Linda Flintrop | 10 juni 2015

Altijd 'save' om te gebruiken!

Beautyblogger Ilse Danielle Martina vertelt over haar favoriete Dermalogica product: 'er is één product wat door mij voor meerdere huidproblemen gebruikt wordt. En eigenlijk nog het minst waarvoor het oorspronkelijk bedoeld is! Ik heb het over Dermalogica’s After Sun Repair'.

Lees meer ›

Posted by: Ilse Danielle Martina | 8 juni 2015

Te stoer om te smeren?

Mannen voelen zich vaak te stoer om te smeren. Dit zullen ze ons niet letterlijk zeggen, maar komt vaak in verkapte vorm tot uiting: "Ik verbrand toch nooit" en "Smeren is voor mietjes" zijn veelgehoorde excuses. Dit houden ze vol totdat ze eens flink verbranden en stiekem in je badkamerkastje op zoek gaan naar After Sun.. Herkenbaar? Lees dan vooral deze blog!

Lees meer ›

Posted by: Sabina de Koster | 6 juni 2015

Staat een SPF in de weg voor vitamine D?

Tijdens de lunch gaan we hier regelmatig een blokje om, we zitten hier immers in een schitterende bosrijke omgeving. Een veel geuit argument om een frisse neus te halen is dan ook; laten we even wat vitamine D opdoen!

Lees meer ›

Posted by: Nicole Mohr | 3 juni 2015

Bescherming tegen UV-stralen

Voel jij je ook altijd beter als het mooi weer is? Dat is niet zo gek! Het is namelijk bewezen dat zonlicht een aantal positieve effecten heeft op je gezondheid.

Lees meer ›

Posted by: Linda Flintrop | 1 juni 2015

Gevoelig typje..

Ook wel eens last van een geïrriteerd gevoel? Of word je huid al rood bij de gedachte aan spreken in het openbaar? Dan ben jij misschien wel een gevoelig typje, nee niet jijzelf, maar misschien je huid wel. Zeker als je huid wel eens trekkerig en branderig aanvoelt en als een plens water al voldoende is om rood te worden.

Lees meer ›

Posted by: Nicole Mohr | 29 mei 2015

Meet the editors

Welkom op de Livingskin blog! Lees hier wat er bij Dermalogica achter de schermen gebeurt. Benieuwd naar de editors? Wij vertellen je graag meer over onszelf!

Lees meer ›

Posted 27 mei 2015

  1. <<
  2. <
  3. 1
  4. 2
  5. >
  6. >>