Dermalogica blogDermalogica living skin blog

FITE

FITE staat voor Fincancial Independence Through Entrepreneurship. In 2010 startte Jane Wurwand (oprichter van Dermalogica) met dit initiatief, als onderdeel van de Dermalogica Foundation. FITE helpt vrouwen wereldwijd bij het opzetten en laten groeien van een eigen bedrijf, zodat zij én hun families een beter toekomstperspectief krijgen. Wij geloven dat vrouwen de wereld beter maken en investeren daarom in hun potentie aan de hand van 3 pijlers: krediet, educatie en inspiratie.

Lees meer ›

Posted by: Sharon Koevoets | 18 januari 2016

Dermalogica gaat met haar klanten naar Las Vegas!

Begin augustus is het zo ver. Dan vindt het internationale Dermalogica congres plaats in het Cosmopolitan 5* Deluxe Hotel in Las Vegas. Dit congres is georganiseerd voor en door schoonheidsspecialisten en is Dermalogica’s grootste internationale congres ooit!

Lees meer ›

Posted by: Sabina de Koster | 20 juli 2015

Hoe ongezond is stress?

Ik zag stress altijd als ‘ongezond’ en ik denk dat velen dat gevoel delen. Maar wist je dat het niet de stress zelf is die schadelijk is voor je gezondheid, maar de manier waarop je stress ervaart? Dit is waarom..

Lees meer ›

Posted by: Nicole Mohr | 9 juli 2015

2 + 1 gratis

De drogisterijen worden deze dagen geplunderd door oververhitte mensen, driftig op zoek naar een zonbeschermingsproduct. Maarja, voor welk product en welke factor wordt gekozen? Dit gebeurt er als het aan mij ligt..

Lees meer ›

Posted by: Sabina de Koster | 3 juli 2015

Minder lijntjes rond je ogen?

Merk je dat de huid rondom je ogen het snelst lijntjes laat zien? Dat is niet zo gek. Hier is je huid namelijk het allerdunst en heeft daardoor het meest te leiden. Daarnaast neemt je collageen aanmaak vanaf je 30e ook nog eens met 1% per jaar af. Om het aging proces rondom je ogen tegen te gaan is een goede oogcrème dus allesbehalve overbodig!

Lees meer ›

Posted by: Linda Flintrop | 29 juni 2015

25+

Ben jij 25+ ? En weet je eigenlijk niet zo goed hoe je jouw huid in optimale conditie houdt, of ken je iemand die wel een lesje huidverzorging kan gebruiken? Ik geef je graag een lesje 'basics' zodat jij klaar bent voor de strijd tegen de eerste tekenen van huidveroudering!

Lees meer ›

Posted by: Sabina de Koster | 26 juni 2015

5 dingen huid

5 dingen die je altijd al wilde weten over je huid

Wat me keer op keer verbaasd is dat ons grootste levende orgaan tot zulke bijzondere dingen in staat is en er zelfs nog een schat aan informatie is die nog niet eens bekend is

Lees meer ›

Posted by: Nicole Mohr | 24 juni 2015

Face Map Our Nation - the story so far..

Het kennen van je eigen huid is de eerste stap naar huidverbetering. Een mooie en gezonde huid start daarom met een Face Mapping huidanalyse. Een huidexpert kan je aan de hand van een Face Mapping precies vertellen wat jouw huid op dit moment nodig heeft. Wist je namelijk al dat je huidconditie regelmatig kan veranderen?

Lees meer ›

Posted by: Linda Flintrop | 22 juni 2015

Op zoek naar een perfecte primer?

Verlies van stevigheid is simpelweg gesteld de beste verklaring voor wat er met je huid gebeurt als deze veroudert. De combinatie van schade door vrije radicalen en onder andere verminderde productie van hormonen zorgt ervoor dat je huid minder stevig wordt.

Lees meer ›

Posted by: Linda Flintrop | 15 juni 2015

Anti-aging dieet: tomaat en pure chocolade?

Antioxidanten zijn een blijvende trend op food-gebied. Ik ben niet het type dat aan elke trend meedoet, maar stiekem let ik er wel dagelijks op dat ik genoeg antioxidanten binnenkrijg. Dit is namelijk het ultieme anti-aging dieet! Benieuwd? Lees verder!

Lees meer ›

Posted by: Sabina de Koster | 12 juni 2015

  1. <<
  2. <
  3. 1
  4. 2
  5. >
  6. >>