Linda Flintrop

Minder lijntjes rond je ogen?

Merk je dat de huid rondom je ogen het snelst lijntjes laat zien? Dat is niet zo gek. Hier is je huid namelijk het allerdunst en heeft daardoor het meest te leiden. Daarnaast neemt je collageen aanmaak vanaf je 30e ook nog eens met 1% per jaar af. Om het aging proces rondom je ogen tegen te gaan is een goede oogcrème dus allesbehalve overbodig!

Lees meer ›

Posted by: Linda Flintrop | 29 juni 2015

Face Map Our Nation - the story so far..

Het kennen van je eigen huid is de eerste stap naar huidverbetering. Een mooie en gezonde huid start daarom met een Face Mapping huidanalyse. Een huidexpert kan je aan de hand van een Face Mapping precies vertellen wat jouw huid op dit moment nodig heeft. Wist je namelijk al dat je huidconditie regelmatig kan veranderen?

Lees meer ›

Posted by: Linda Flintrop | 22 juni 2015

Op zoek naar een perfecte primer?

Verlies van stevigheid is simpelweg gesteld de beste verklaring voor wat er met je huid gebeurt als deze veroudert. De combinatie van schade door vrije radicalen en onder andere verminderde productie van hormonen zorgt ervoor dat je huid minder stevig wordt.

Lees meer ›

Posted by: Linda Flintrop | 15 juni 2015

Roze, rood, vuurrood!

Wie houdt er niet van een lekker koud drankje op een zonnig terras? Ik wel, het liefst gezellig met vriendinnen en dan zo vaak mogelijk. Mijn favoriete bezigheid op het terras is mensen kijken. Ik let overal op, kleding, schoenen, kapsels, etc. En alles wordt uiteraard tot in detail besproken.

Lees meer ›

Posted by: Linda Flintrop | 10 juni 2015

  1. <<
  2. <
  3. 1
  4. 2
  5. >
  6. >>