Sabina de Koster

Dermalogica gaat met haar klanten naar Las Vegas!

Begin augustus is het zo ver. Dan vindt het internationale Dermalogica congres plaats in het Cosmopolitan 5* Deluxe Hotel in Las Vegas. Dit congres is georganiseerd voor en door schoonheidsspecialisten en is Dermalogica’s grootste internationale congres ooit!

Lees meer ›

Posted by: Sabina de Koster | 20 juli 2015

2 + 1 gratis

De drogisterijen worden deze dagen geplunderd door oververhitte mensen, driftig op zoek naar een zonbeschermingsproduct. Maarja, voor welk product en welke factor wordt gekozen? Dit gebeurt er als het aan mij ligt..

Lees meer ›

Posted by: Sabina de Koster | 3 juli 2015

25+

Ben jij 25+ ? En weet je eigenlijk niet zo goed hoe je jouw huid in optimale conditie houdt, of ken je iemand die wel een lesje huidverzorging kan gebruiken? Ik geef je graag een lesje 'basics' zodat jij klaar bent voor de strijd tegen de eerste tekenen van huidveroudering!

Lees meer ›

Posted by: Sabina de Koster | 26 juni 2015

Anti-aging dieet: tomaat en pure chocolade?

Antioxidanten zijn een blijvende trend op food-gebied. Ik ben niet het type dat aan elke trend meedoet, maar stiekem let ik er wel dagelijks op dat ik genoeg antioxidanten binnenkrijg. Dit is namelijk het ultieme anti-aging dieet! Benieuwd? Lees verder!

Lees meer ›

Posted by: Sabina de Koster | 12 juni 2015

  1. <<
  2. <
  3. 1
  4. 2
  5. >
  6. >>